Skocz do zawartości

Internetowy telefon i fax w jednym

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od tygodnia testuję Interconnect stawki nie najniższe ale jakość rewelacyjna. Kiedyś próbowałem przez Ipfon ale jakoś nieszczególnie mi to chodziło.

Doskonale sprawdza się też fax przez email. Spokojnie polecam. Od połowy miesiąca przechodzę całkowicie na ich usługi.

• 3 tygodnie później...

No i ? To nie można już korzystać z usług swoich klientów gdy oni korzystają z Twoich?

Ale jeśli to kogoś uraziło to oświadczam, że nie jest to reklama z mojej strony bo nie mam w tym interesu.

Znam ludzi, korzystam z ich usług, a oni z moich.

Pozdrawiam :shout:

Coś mi się widzi, że ten interconect to jakaś pomyłka - 36 albo 45 zł abonamentu bez pakietu minut? Dzisiaj ? Tak źle to nawet na onecie nie ma? A ta aktywacja za 150 zł to co to niby jest?

Dla firm nasz abonament za niecałe 30 zł. brutto.

Nie płaciłem żadnej aktywacji, zapytałem czy jest konieczna i powiedzieli że nie :D.

Być może ma to odstraszyć potencjalnych przekrętów - niewiem, zapytam przy okazji.

Ja jestem zadowolony.

Testowalem ipfona i mialem jakies krzaki ;/ syczablo bzyczalo. Miales taki problem? zastanawiam sie czy to nie wina neo. w newfon brak faxu i to boli brbr

Ja narazie walcze z moim Asterisk-em wiec nie moge Ci odpwowidziec :( (nie ma jak być domorosłym informatykiem). Ale jak testowalem bylo ok.

Jest to jedna z nielicznych firm dających wysyłanie i odbieranie faksów wiec dlatego jej używam ;)

(chyba jedyna w przystępnych cenach ;) ).

A jak wyglada sprawa ewentualnego przeniesienia stacjonarnego nr telefonu do innego opreratora? Czy ktos moze pytal o to w tych firmach? Wydaje mi sie to dosc istotne.

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

• 2 tygodnie później...

Coś mi się widzi, że ten interconect to jakaś pomyłka - 36 albo 45 zł abonamentu bez pakietu minut? Dzisiaj ? Tak źle to nawet na onecie nie ma? A ta aktywacja za 150 zł to co to niby jest?

No i popatrz na co przydał się Twój post. Interconnect nie ma już opłat aktywacyjnych ;) i wprowadzili jakieś pakiety rozmów za 3 grosze.

@seopl - z tym jest trochę problemu, większość firm nie ma jeszcze tej usługi.

@ziutus - no chyba wszyscy albo prawie wszyscy teraz dają Faks na Email i to gratis dla abonamentów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności