Skocz do zawartości

Problem z widocznością w google.

Material

Rekomendowane odpowiedzi

Strona ma 3 lata. Na początku jej istnienia dodałem do małej ilości katalogów. Parę miesięcy temu tworzyłem profile z linkiem do mojej witryny na forach itp. Słabo była wybita, ale pod pewnym słowem kluczowym była na pierwszym miejscu prawie od początku. Problem w tym że nagle przestała być. Dodatkowo po wpisaniu w google site:adres-strony.com nie ma ani jednego wyniku z moją stroną, w yahoo są... Działam na wordpresie. W webmasters tools wiadomości żadnej nie ma...Co teraz zrobić...?

jeśli wpisując w Google site:twojadomena.pl jest zero wyników masz BANa. w GWT ma być o tym informacja.

Obecnie bana dają za zawartość strony a nie za linki, za linki dają filtra. Oczywiście są wyjątki.

Nie. Jeśli to Ban to można się go pozbyć. Jeśli filtr to może być trudniej. 

Dodaj wszystkie wersje strony do GSC. Sprawdź w: "Problemy dotyczące bezpieczeństwa" czy nie ma komunikatu żadnego oraz w zakładce "Ręczne działania" - Jeśli masz bana to pojawi się tam informacja. 

Zależy za co dostałaś bana, ale jeśli poprawisz to za co zostałaś bana to go zdejmą. Musisz tylko im wysłać prośbę o ponowne zgłoszenie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności