Skocz do zawartości

LinkORN.pl

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

OK - widze ze czesc osob jest cieszka do przekonania wiedz mam inna propozycje ktora sie juz powinna spodobac bardziej

Nie bede ingerowal w linki i w to kto i jak je umieszca (te opcje pozostana tak jak sa)

Jednak beda oplaty za ilosc stron linkowanych. Im wiecej linkujesz tym wiecej placisz wedlug zasady ze mocniej exploatujesz system z tym ze dozwolona ilosc stron linkowanych za free = ilosc stron linkujacych przez usera +2

W praktyce:

User dodal do systemu od siebie 5 stron gdzie sa wyswietlane linki

Wiedz moze z systemy linkowac do swoich 5 stron + 2 gratis co daje nam 7 stron linkownych (do nich bierze linki)

Jezeli user chce linkowac wiecej stron bedzie musial oplacic za nie abonament wedlug zasady :

1 - 5 stron wiecej 10 zl

6 - 10 stron wiecej 17 zl

11 - 15 stron wiecej 22 zl

16 i wiecej stron 30 zl (unlimited)

W ten sposob ci co duzo i mocno kozystaja z systemu beda placic a rezszta nie zasada im wiecej dajesz tym wiecej mozesz brac. Wymagania co do nowych stron beda uczymana na tym samym poziomie jak teraz.Ta opcja bedzie dotyczyla kazdego usera w systemie nie zaleznie od tego jaki posiada status FREE czy Elite* (elite beda mialy tutaj rabaty)

Konto elite - koszt 200 zl za rok !

1 glos w sprawach systemu

HelpDesk

Rabaty na uslugi dodatkowe w systemie i oplaty (w przypadku oplat za strony linkowane 50% mniej)

Archiwalne nagrania audycji

Platny syport SEO w tym 12 zapytan za FREE na rok (zapytania moga dotyczyc pozycjonowania i optymalizacji wlasnych stron) Koleine zapytania 10 zl (osoby bez konta elite koszt 20 zl za pytanie)

brak prowizji systemowej za tranzakcje pkt (czyli system nie bedzie pobieral swoich % z pkt zarabianych przez usera)

50%+ mocy zORN

dolinkowywanie +100%

mozliwosc w przyszlosci rozszezenia opcji konta o dodatkowe opcje za niewielka doplata

Osoby ktore obecnie maja wiecej stron linkowanych niz linkujacych beda mialy 2 tyg na zdecydowanie sie co robia z tymi stronami. Po tym okresie czasu dodawanie nowych linkow zostanie wstrzymane

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Płacimy za nadmiar stron linkowanych i dodatkowo wprowadzane są konta Elite? Co z linkami ze stron głownych? Zostaje po staremu?

Co z osobami którę kupują punkty od innych, żeby dodać swoją stronę linkowaną? Wtedy nie ma żadnej linkującej...

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Coraz gorzej, kolejne zmiany na oślep. Aby tylko cos zmienić. Mam "za dużo" stron linkowanych i bedę musiał je usunąć? A co to ma do rzeczy ile mam stron linkowanych? Moje punkty i wydaję je jak chcę. Adminowi wara od tego.

Edycja, resztę skasowałem. Nie bedę się denerwował juz dzisiaj, bo mi ciśnienie podskoczyło.

Eksperyment Discover.pl

1 - sa to propozycje

2 - tak linki zostaja bez zmian jesli chodzi o strony glowne

3 - moim zdaniem skromnym jest to najbardziej sprawiedliwa propozycja dla wszystkich. a 5 zl miesiecznie to grosze szczegolnie ze jak raz sprzedasz 100 pkt to masz 30 zl co daje ci 6 miesiecy oplacenia systemu. Czyli nadal twierdzisz ze to duzo ? Czy 5 zl miesiecznie za utrzymanie 5 stron linkowanych ponad stan to duzo ? sorry ale wydaje mi sie ze nie

Mając jedną dobrą stronę linkującą będę mógł utrzymać jedną linkowaną z ustwieniami: 50 linków na dzień. Ale nie będzie to juz mozliwe abym miał 10 linkowanych z ustawieniami 5 linków na dzień. W obydwu przypadkach jest to taka sama ilość punktów.

Gratulacje wspaniałego pomysłu :brawa:

.

I znowu caly system lezy, strony linkowane wisza (!). Czytajac te "newsy" o platnosciach i zmianach, patrzac na dzialanie skryptu (w przypadku, gdy serwer linkorna jest offline), ktory wiesza wszystkie linkowane strony, stwierdzam, ze rezygnuje z tego systemu. Choc wydawal sie najlepszym, to nim nie jest - takie moje zdanie.

Adios Linkornus :)

Nigdy nie myślałem, że można skomplikować tak prostą rzecz jak rozliczenia w systemie linkującym. Admin jest pozycjonerem, wziąłby sobie te 15 % punktów. Przecież pozycjonuje zawodowo, to mu sie przydadzą. A choćby te swoje punkty sprzedawał po cenie rynkowej, to też byłoby to lepsze niż obecne zagmatwane propozycje.

Eksperyment Discover.pl

A wtedy będzie trochę za późno. Szkoda, że Anioł nie słucha niczyich rad. Zamiast spokojnie przeanalizować rózne propozycje, to on wymyśla kolejne swoje wersje jeszcze bardziej zagmatwane. Te gadki o konsultacjach, że płatny user będzie miał jeden głos, są baaardzo niewiarygodne. On i tak zrobi co zechce.

Dlatego uważnie czytam wątki o "liflink" i "linkmi". Chyba sie nawet zarejestruję zawczasu.

Swoją drogą Admini Linkme to chyba na mszę dali, że Anioł wpadł na taki pomysł. Pewnie trzymają kciuki za wdrożenie jego pomysłu :)

Eksperyment Discover.pl

tak czytam to i czytam i dochodze do jednego wniosku niestety z niektórymi nie ma o czym rozmawiac, powiedziałem jasno ze jak zostana zmiany wprowadzone zostanie wszystko dokładnie opisane i wtedy bedzie można opisywać się czy cos jest BE czy AH.

ja wyznaję zasadę jak ktoś jest mądrzejszy to niech sam sobie zrobi coś dla siebie i innych i niech samemu stworzy sobie system wymiany linków i wtedy będzie płacił za serwery, zatrudnial ludzi do jego obsługi i wtedy może będzie robił to społecznie dla nas - ale tak nie jest,, na zachodzie w wielu systemach jest tak iz podstawowa wersja jest za FREE tylko niestety u nas chcemy cos za prawie darmo, bo chcemy się wybić i zarabiac krocie dając kilkaset linków u siebie, a w zamian kilka tysiecy.

Jasno powiedziałem że wersja podstawowa systemy pozostanie FREE chyba ze ktos działa tu wlasnie z polecenia innego systemu i chce nas wkurzyć swoimi dziecinnymi uwagami, ale to jest jego sprawa, my w oczernainie innych się nie bawimy choć widać ze inni to robią i nie wchodzę w kwestie kto, mam to gdzieś,

To tyle na ten temat tutaj i proszę o wybaczenie i jesli ktos chce rozmawiac o zmianch jakie planujemy proszę to robic u nas na forum tutaj nie padna juz odpwoiedzi z naszej strony chyba ze system bedzie atakowany - wtedy bedziemy się bronic

Pytania odnośnie systemu LINKORNproszę zadawać na tym forum : https://www.support.linkorn.pl

Na PIO proszę nie pisać na PRIV. Proszę pisać na naszym forum.

bo chcemy się wybić i zarabiac krocie dając kilkaset linków u siebie, a w zamian kilka tysiecy.
Tak to mogą tylko admini, a my możemy wydać tylko zarobione punkty.
niestety z niektórymi nie ma o czym rozmawiac
jak zostana zmiany wprowadzone zostanie wszystko dokładnie opisane
ktos działa tu wlasnie z polecenia innego systemu i chce nas wkurzyć swoimi dziecinnymi uwagami

więc tak będą wyglądać przyszłe konsultacje wprowadzanych zmian. Przecież wy nie przyjmujecie żadnych argumentów, a wszystkie uwagi bierzecie osobiście i od razu negujecie. Bez merytorycznej dyskusji.

OT Coś dzisiaj widzę ogromny spadek wizyt botów na stronach linkujących. Miałem dwie strony z zerowa odwiedzalnością i nie pomogło przeinstalowanie. Nikt nie reaguje na moje zgłoszenia. Dzisiaj doszły dwie kolejne z zerową ilościa wizyt botów. Jest jakiś problem?

Za parę tygodni zejdą z nich linki do zera i będę mógł usunąć je za darmo z sytemu prawda? Bo nikomu nie zrobię żadnej krzywdy.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności