Skocz do zawartości

LinkORN.pl

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

szkoda ze kod linka sie nie validuje

po co jest ta java w kodzie? wywalic ja.

A jezeli juz sie uparliscie to zmiencie "onMouseOver" na "onmouseover" i analogicznie "onMouseOut", zeby validator nie wywalal bledow w kodzie.

name="xxx" tez chyba nie potrzebne - wywala blad przy wiecej niz jednym slowie we frazie bo 'name' musi byc ciagiem znakow bez spacji.

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja korzystame z tego systemu i jestem bardzo zadowolony :D. Od kiedy z niego zaczalem korzystac to moja strona w Google mocnoi skoczyla pod ,,stare gry" i ,,gry". Zreszta nie jest tam tylko funkcja wymiany linkow, ale tez inne, ktore warto obejrzec.

Sorki za brak polskich liter, nie jestem w polsce ;).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

poniewaz strony sprawdzacie recznie to przydala by sie mozliwosc dodawania podstron do stron linkowanych - zwiekszylo by to mozliwosci systemu

po kliknieciu "zobacz strony linkujace" przydala by sie mozliwosc sortowania stron po adresie, PR i dacie.

przydal by sie tez wglad z poziomu panelu w spis linkow, ktore umieszczane sa na naszych stronach.

• 2 tygodnie później...

Dodano dzis nowa obcje BAZAR :) - ozna kupowac i sprzedawac pkt za posrednictwem systemu

To jest ciekawa opcja zwłaszcza z możliwościa wypłaty na konto jak jest zadeklarowane :D Alternatywa do sprzedaży punktów linkor-a ;D

Zobaczymy jak te wypłaty beda wygladac .. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności