Skocz do zawartości

LinkORN.pl

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

POKEMONIE LINORN vel. cos tam - dodałeś MNIE DO czarnej LISTY.

Jutro pisze do allegro ze wspomaga oszukiwanie ludzi w internecie :)!

Panoqwie z Allegro mam nadzieje ze czytaci PIO ;) bo wspomagacie oszukiwanie ludzi :) skoro firma Szook.PL legalnie działająca nie tak jak DIRT ELITE dała oferte handlowa a [ nierzetelny partner ] ja moze blokowac to obrazujecie na swoja wiarygodnosci :).

Dalem Oferte i mi ja skasowali :) Panie Kobis jestes oszystemn podaj MNIE DO SĄDU :) czekam !!! kaman :)

Dalem oferte na 30 K przebiłem cene minimalną. Ale co oszuscie ? przestraszułeś sie ze ja to kupie ?

Ludzi zwyklych chcesz po rogach walic ?

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no nie wiem czy figa z makiem , znając nasze sądy i regulamin allegro to jest aukcja i kończy sie wylicytowaną ceną sprzedaż towaru zgodnie z opisem, wiec jedynym ratunkiem jest zdjęcie aucji przed czasem z powodu np. burzy

edyta:

No i się pomyliłem nie akucja zdjęta ale szooka zdjeło, widac własciciel nie che sprzedac tego za wszelką cenne bo cena był wyższa jak minimalna wiec obie strony są prawnie zobligowane

Tak czy siak ja prowadze :)

Marketing internetowy dla firm

jak ja nienawidzę aukcji, które służą wystawcy dowiedzieć się tylko ile towar jest warty, a wcale go nie chce sprzedać... "chamstwo, świństwo, niedokładność..." jak śpiewali chłopaki z placu broni...

podpis został o osiągnięciu ceny minimalnej. wielka jedna głupota - tracę resztki sympatii ;) trzeba było dać 100K jak tyle chcą a nie bajki wciskać...

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Ale po co w ogóle ta dyskusja.

Przecież wszyscy wiemy, że ta aukcja jak i poprzednie to pic i oszustwo.

Na 99% nagle zostanie odwołana tuż przed końcem. A Allegro ma to gdzieś mimo, że po poprzednim odwołaniu były skargi.

Pytanie dlaczego aukcja zostanie odwołana?

bo 30K to symboliczna kwota za system, ale wielu ludzi zapłaciło by tyle, żeby nie musieć tego kupować od anioła:)

Bez bólu taką kwotę można ustawić w snipera na 3 sek. przed końcem aukcji ;).

Peiniądze nie problem pytanie tylko czy komuś chce się bawić w sądy, albo ma akurat zdolnego prawnika w rodzinie:)

Powiem tylko tyle:

dałem 30 tys złotych. tą kwotą przebiłem MINIMALNĄ stawke.

Dałem wczesniej 10 K - jak nie przebiłem było OK.

W momencie kiedy bylem osoba która przebiła zostałem wpisany na czarną liste,

Panowie z Allegro ? propagujecie oszustow :rotfl: złodzieji ze pozwalacie na takie aukcje ?

Bo co bo mogłem udowodnić ze sprzedaja mało wiarygodni habndlowcy to sie kasuje takie oferty ?

Panie LINKORN - ja i tak Panu udowodnie że jest Pan kręteczem ;)!! . Jutro będe dymił w allegro :P

Dałem 30 tys, przebiłem stawki, było zagrozenie ze wygram i udowodnie oszustwo to mnie zblokował Pan Pokemoen

Panie LINKORN jest Pan oszustem - pisze to Panu tutaj czekam na POZEW dawaj kaman :rotfl:.

Pozdrawiam

Mariusz

cena byla 30 tys bo gdyby doktór ustawil na wieksza to od niej zaplacilby wieksza prowizje

Allegro to nie jest najlepszy sposob na reklame

Mysle ze gdybym nawet ja dal te 30 tys to tez bylbym zbanowany.

Nie wiem co na to Allegro ale chyba maja taka mozliwosc w regulaminie i mozna im naskoczyc

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności