Skocz do zawartości

LinkORN.pl

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

a nie gówniarska próba oczerniania innego systemu
Co do e-weblinka to coś się mocno on sypie ostatnio i jeśli są problemy już na początku to co będzie gdy stron przybędzie kilkukrotnie ?

;) Poczytaj siebie gielo.

Kiedyś linkorn był imho najlepszym systemem, inne wymiany linków stałych chowały się przy nim.

Odkąd Anioł zaczął wierzyć Cuttsowi na słowo :) i współpracować z nieodpowiedzialnymi ludźmi jak Ty ( z naciskiem na to drugie), niestety sytuacja szybko zmienia się na tragiczną. Miał potencjał, szkoda, ze został zmarnowany.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dowód na "sypanie" się systemu jest na stronach systemu, proszę bardzo:

https://staty.linkorn.pl/?url=onet.pl

czy do dowcip czy po prostu "rozsypka"?

Regulamin odsyła do tej strony w celu weryfikacji i co, no i mamy Google Page Rank = 25600!!!

Jak ktoś kto chce dołączyć stronę do systemu, to ma sprawdzić czy ta strona się nadaje zgodnie z regulaminem. Ano nie może.

Poza tym w systemie funkcjonują nadal domeny-śmieci sprzed ostatniego updatu pageranka, dawno wyzerowane przez google a mają w systemie GPR 4 lub 5, żenada.

Jesli tak również działa system, to chyba najwyższy czas podziękować.

Jeśli jest to prawdziwy problem a nie gówniarska próba oczerniania innego systemu...

Nie oczerniam tylko podaje fakty: ostatnie linki do swoich stron zdołałem umieścić 24-go o 14:52, czyli ponad dwie doby temu. To nie jest problem? Wcześniej dodawał 5-10% zadanych linków, albo nawet wcale. Tak jest od kilku tygodni.

piszcie na forum linkorna bo tam jest jego support.
Dobrze, żeś podpowiedział, bo bym w życiu o tym nie pomyślał. Zaprawdę, odkrywcza uwaga.
Co do e-weblinka to coś się mocno on sypie ostatnio
Jak brakuje argumentów, to właśnie pisze sie takie teksty. Moje zdanie o e-weblinku jest znane, ale ja o tym piszę w odpowiednim wątku.

Masz gielo jeszcze jakieś równie cenne uwagi? Wal smiało

Eksperyment Discover.pl

gielo ma takie same arumenta jak tasmy leppera - niby sa a nich nie ma

:]

linkorn lezy i nie ma co z tym faktem sie niezgadzac

a na forum Linkorna nie ma co pisac bo i tak nikt nie odpowiada

Używaj Cuilla i Hakii

gielo ma takie same arumenta jak tasmy leppera - niby sa a nich nie ma

:]linkorn lezy i nie ma co z tym faktem sie niezgadzac

a na forum Linkorna nie ma co pisac bo i tak nikt nie odpowiada

.. nikt nie odpowiada bo to pozycjonowania zasada zasada, robisz swoje robisz system,

co mnie interesuje że zagrania mają nieczyste .Tworzą linkorna taka norma

system jest linkujący, trochę przeciekający, łap argumenta łap zapisz się do

systemu i smacznie chrap.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

• 2 tygodnie później...

no ale przeciez to system ktory nie oszukuje

tak dalej z nim sie bawcie a daleko zajdziecie

:]

Używaj Cuilla i Hakii

2007-09-13 00:09 | Od: crash | Ponowna instalacja systemu

W związku z przeniesieniem systemu LinkORN na nowy serwer, wszyscy użytkownicy proszeni są o przeinstalowanie systemu na stronach linkujących. Łatwo sprawdzić które strony wymagają reinstalacji, poprzez sprawdzenie ilości botów, które system zliczył. Jeśli wartośc ta wynosi 0 - konieczna jest reinstalacja. Przepraszamy za utrudnienia.

Moze to pomoze :P nie patrzylem czy w pliku instalacyjnym jest inne ip.

To co oni napisali dzisiaj (przeinstalowanie), ja zrobiłem dwa dni temu. Zadziałało aż za dobrze bo już drugi dzień jestem w top 3 najlepiej zarabiających. Trochę gorzej z wydawaniem, ale zobaczymy co będzie jak wszyscy wszystko przeinstalują.

Eksperyment Discover.pl

ja przeinstalowalem wczoraj, nic nie dalo, nic nie zarabiam prawie a jestem za to w top wydajacych od paru dni, porazka, zaraz mi sie skoncza "nadwyzki" i co moze bede musial dokupic? moze taki to chytry plan jest

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności