Skocz do zawartości

LinkORN.pl

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 846
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

testuję ten system od ok. 1,5 m-ca. Z tego co się zorientowałem to przydzielają punkty za odwiedziny bootów, tylko nie wiem po jakie licho liczą się booty yahoo, msn, netsprint i inne takie. Płacę dużo za linki bo jakieś boty często odwiedzają jakąś stonkę, która nie jest w ogóle zaindeksowana przez googla.

Jak na razie to większość linków jest umieszczona na takich stronach.

Jeżeli ten system jest taki sprytny, to niech bierze pod uwagę też PR podstron - w moim wypadku było by to wskazane i trzymał bym tam stronkę. Jeżeli tego nie wprowadzą to raczej się wycofam.

Efekty do tej pory mizerne - ale to chyba za mało czasu aby konkretnie stwierdzić.

a moze zadalibyscie te pytania na odpowiednim forum i tam czekali na odpowiedz.

Dla waszej wiedzy - admin linkorn juz sie tu nie pojawia i nie bedzie odpowiadal na zadne infromacje wiec tam trzeba zadac pytania.

Pr bieze pod uwage gdyz strony z wysokim PR otrzymuja wiecej pkt za boty ale to trzeba przeczytac a jest jak byk to napisane :D

odnosnie skutecznosci: w tej kwestii kazdy moze miec inne zdanie jednka wszystko jest uzaleznione ile pkt sie ma i ile przeznacza ;) Ja jestem zadowolony i to bardzo .

Zdecydowanie za malo, ja tez zaczynam go dopiero testowac... mam 500punktow, ale nie przydziela mi linkow:/
a zapytales sie i poczytales na forum co moze byc tego powodem, pkt przydziela od 100 pkt wiec juz dawno linki powinienes meic ale jesli tu zadajesz pytanie mozesz na nie nie otrzymac odpowiedzi. :D

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Punkty płacone za wizytę bota:

PR 0: 0.50

PR 1: 0.75

PR 2: 0.80

PR 3: 0.90

PR 4: 1.00

PR 5: 1.10

PR 6: 2.00

PR 7: 7.70

PR 8: 8.80

PR 9: 9.90

PR 10: 11.00

Punkty płacone dodatkowo wlaścicielom stron za wizytę bota:

a to ci ??? Czy pisze tu ze chodzi o strone główna czy za podstrone? nie widze! wiec trzeba przyjac ze za kazda strone i ja tak to rozumiem.

Jesli chcesz sie dowiedziec czy sie nie myle zadaj to pytanie na odpowiednim forum. Tam szybcie dostaniesz odpowiedz :D

BANERY REKLAMOWE

odnosnie skutecznosci: w tej kwestii kazdy moze miec inne zdanie jednka wszystko jest uzaleznione ile pkt sie ma i ile przeznacza :D Ja jestem zadowolony i to bardzo .

Ja srednio jestem zadowolny z jego skutecznosci, przeznaczylem 7k na strone z opisami, pojawila sie w google owszem, ale w okolicach 400 miejsca ;]

na ile wyników??

ja np. na strone 28 mln wyników na 1 fraze pozycjonowana skok na 7-8 pozycje w ramach przypuszczam FSB teraz okolice 30 pozycji

wczesniej jej nie bylo w 1000 na ta fraze - fraza pozycjonowana od 2 miesiecy wiec jeszcze za wczesnie mowic czy to koniec, ale sadze ze nie

kilka fraz wyniki w granicach 1mln - 3 mln - 1 - 3 pozycje

mowie o frazach tylko pozycjonowanych pod linkorn

fakt jest jeden system dziala od 2,5 miesieca wiec o skutezcnosci to troche za wczesnie ale ja widze ze strony ida do gory a o to chodzi

odnosnei botów innych ja na kilka stron bez dodania do katalogow onet czy wp jakos dziwnie sa w ich wynikach (szukajkach) i to 2 strony w onet na fraze kluczowa dla mnie w 20 wyników. (nie znam powodow ale takie cos tez zauwazylem) - te frazy tylko pod linkorn

BANERY REKLAMOWE

na ile wyników??

ja np. na strone 28 mln wyników na 1 fraze pozycjonowana skok na 7-8 pozycje w ramach przypuszczam FSB teraz okolice 30 pozycji

wczesniej jej nie bylo w 1000 na ta fraze - fraza pozycjonowana od 2 miesiecy wiec jeszcze za wczesnie mowic czy to koniec, ale sadze ze nie

kilka fraz wyniki w granicach 1mln - 3 mln - 1 - 3 pozycje

mowie o frazach tylko pozycjonowanych pod linkorn

fakt jest jeden system dziala od 2,5 miesieca wiec o skutezcnosci to troche za wczesnie ale ja widze ze strony ida do gory a o to chodzi

odnosnei botów innych ja na kilka stron bez dodania do katalogow onet czy wp jakos dziwnie sa w ich wynikach (szukajkach) i to 2 strony w onet na fraze kluczowa dla mnie w 20 wyników. (nie znam powodow ale takie cos tez zauwazylem) - te frazy tylko pod linkorn

Frazy maja po 2-5 mln wynikow, ale przeciez nie to jest najwazniejsze ;] strona ma 2-3 miesiace, moze potestuje na troche starszej to bycmoze lepiej sie ten system bedzie prezentowal.

jedno jest prawda w polsce jako piewrszy zlicza boty (tak mi sie wydaje - wiec inczej przydzieal pkt -) i do tego trzeba sie pryzwyczaic inne sytsemy dzialaja juz duzo dluzej wiec mozna miec inne rozeznanie ale po ilosci domen w takim okresie jest tam ich ponad 700 z tego co pamietam jest juz niezlym wynikiem.

odnosnie skutecznosci wydaje mi sie ze bedzie o tym mozna mowic za kilka miesiecy.

prawda jest taka iz system jest skutezcny gdy sa w nim dobre domeny i jest w miare uczciwy przydzial pkt a co za tym idzie linków

Zapytałem sie tez odnosnie liczenia pkt na stronach z PR i widze ze dzisiaj zlicza juz naczej pkt na podstronach z PR

jak pisze narazie trzeba recznie je wprowadzac przynajmniej do czasu az system nie zliczy ich wszystkich

tak wiec opcja została wprowadzona :D

czas się nauczyć ze jednego posta pod drugim nie piszemy :D

połączone

gizmoo3

BANERY REKLAMOWE

Tak, opcja została wprowadzona. Dodałem ręcznie 60 podstron - 54 z PR4 i 6 z PR3.

I co się stało? Ano niewiele z wyjątkiem tego, iż system nalicza teraz o ok. 50% mniej punktów niż przedtem.

Liczba odwiedzin botów nie zmieniła się, więc chyba to nie działa albo działa bardzo źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności