Skocz do zawartości

Epilka.pl

epilka

Rekomendowane odpowiedzi

Strona ładuje się dość długo - przy pierwszym pobieraniu ma aż 700 kB :|

Stronka mi sie nawet podoba ale zbyt długo sie ładuje :) No More Google ma racje. Popracuj troche nad tym. Można zrobić stronke lepszą zajmującą mniej, nie ładuj do index tylu rzeczy, wyjdziesz na tym lepiej a ludzie beda ogladali ja z chęcią. :blink:

Logo prawie ładne, zmieniłbym trochę proporcje napisu i piłki i wywalił nieco tego rastra. Banner górny psuje całość, menu ma trochę za wąską czcionkę. Nagłówek z rastrem w tle podoba mi się, chociaż generalnie całość sprawia wrażenie niedopracowanej, nie trzyma się razem kupy wizualnie. W kodzie niestety straszny śmietnik - w zasadzie osoba kodująca nie ma chyba pojęcia o htmlu.

Mimo wszystko - i piszę to bez cienia złośliwości - ta strona MA ZADATKI na ładny serwis (bo ładna jeszcze nie jest), wbrew pozorom pracy nie ma aż tak dużo, przynajmniej od strony graficznej.

Przy okazji mam prośbę do szanownej adminerki (daleki jestem od ukochanej przez was pozycji życzeniowo-roszczeniowej) - czy dałoby się dodać punkt do regulaminu tego działu, lub też w inny sposób wymusić na zakładających nowe tematy wpisywanie linka do ich stron? Strasznie mi niewygodnie nagle przechodzić z myszki na klawiaturę albo z klawiatury na myszkę tylko po to, żeby skopiować adres, zamiast po prostu się w niego wklikać. Trud jednej osoby zaoszczędzi trudno wielu innym :-)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności