Skocz do zawartości

Wzór na optymalizacje strony/produktu

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

I gdzie informacja o tym w jakiej ilości i gdzie powinien być ten URL w strukturze strony.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Nie wiem po co wrzucać takie coś ?

...

No dla nie ktorych jest to zagadka jak widać nie do rozwiązania :/

Noo.. a gdzie opis produktu? Gdzie te set - tysiące znaków? Komuś się zapomniało o najważniejszym?

1. Jest to wzór na optymalizację strony / produktu pod określaną frazę

2. Są tam wymienione wszsykie najważniejsze elmeny przy optymalizacji podstrony pod daną frazę

I gdzie informacja o tym w jakiej ilości i gdzie powinien być ten URL w strukturze strony.

W ilości ?

Gdzie powinen być URL ?

Chętnie odpowiem ale nie rozumiem pytania, proszę jaśniej

URL powinien być np w mapie strony, w menu strony

Marketing internetowy dla firm

2. Są tam wymienione wszsykie najważniejsze elmeny przy optymalizacji podstrony pod daną frazę

a gdzie struktura breadcrumbs, a gdzie rozłożenie h2 h3 h4

Po za 3 krotnym powtórzeniem i rozbiciem frazy nic nie widzę na tej infografice.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

nic nie widzę na tej infografice

aby zobaczyć musisz iść na szkolenie do wróża xann'a

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Teraz jeden zwierzaczek i może już nie być tak miło.

Nie przesadzałbym akurat z tym przypadkiem, ta zasada wcale nie narusza wytycznych ani nie jest powodem do obnizania pozycji .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Niby proste Xann, ale z błędem - powtórzyłeś H1 i Title (100%). Co jak co, ale już na dzień dobry strona rzuca się jako przeoptymalizowana. Kiedyś owszem - to działało. Teraz jeden zwierzaczek i może już nie być tak miło.

Uznam to za żart :)

Marketing internetowy dla firm

Uznam to za żart

uznaj to za co chcesz, wielu już dawno olało tego typu standardowe optymalizacje i robią strony dla ludzi a nie dla wyszukiwarek :) mają w ()() czy są alty na obrazkach i ile jest h1 natomiast bardzo zależy im by było czytelnie i wygodnie dla usera

Twoje masturbacje ze znacznikami maja sens na zapleczach bo nowoczesne strony maja tyle javascript że automaciki google na razie sobie średnio z tym radzą :)

imo przespałeś jakieś 5 lat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności