Skocz do zawartości

Wzór na optymalizacje strony/produktu

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@kayman - za pewne się nie domyśliłes - post jest dla tych co są zainteresowani zoptymalizowanem- strony pod Google a nie dla nowoczesnego JavaScript

Kolego jaka optymalizacja produktu? Co Ty tu nowego naszkicowałeś

1. <title> Większość skryptów sklepowych (tych na poziomie) ustawia title w formie /Nazwa produktu - nazwasklepu.pl

2. <h1>Nazwa produktu </h1> - szczerze nie spotkałem się jeszcze ze skryptem sklepowym, który by tego nie miał w standardzie,

3. Nazwa zdjęcia i alt z nazwą - np prestashop robi to z automatu jak większość skryptów

Także odkrywanie koła po raz enty już chyba nikogo nie interesuje.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Co Ty tu nowego naszkicowałeś

w kolorze zrobił, nie wystarczy? :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ale ok wytłumaczymy łopatologicznie

Jak w temacie strony jest podane "Wzór na optymalizacje strony/strony"

1. <title> Większość skryptów sklepowych (tych na poziomie) ustawia title w formie /Nazwa produktu - nazwasklepu.pl

Jak kolega by odkrył mowa jest też o stronach nie tylko sklepach i wieszość stron nie ma czegoś takiego - ale kolega tego nie wiedział dlatego tłumacze

2. <h1>Nazwa produktu </h1> - szczerze nie spotkałem się jeszcze ze skryptem sklepowym, który by tego nie miał w standardzie,

Za krótko się kolega zajmuje SEO bo ja spotkałem wiele stron gdzie nie ma H1 w nagłówku https://sklep.fatty.pl/p/pl/18/fatty+sumo+ekoskora.html

3. Nazwa zdjęcia i alt z nazwą - np prestashop robi to z automatu jak większość skryptów

Być może presta tak ale cała masa innych skryptów już nie i co wtedy ?

Widze ze kolega to ominoł   nazwy  fotek fashionwithpassion.se  a napisał ze robił optymalizacje  :/

Ale słusznie kolega  zadaje pytania w dziale dla początkach dlatego chętnie na nie wszystkie odpowiem i pomogę

Marketing internetowy dla firm

Być może presta tak ale cała masa innych skryptów już nie i co wtedy ?

wtedy bierze się pozycjonera i mówi "ty rób swoje a od strony wara, nie masz prawa zmienić pól znaku bo strona taka jaka jest jest ok" -> co wtedy? :)

co wtedy?

Wtedy ja mówię "panu za współpracę dziękujemy", polecam konkurencję i podaje namiary.... :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Za krótko się kolega zajmuje SEO bo ja spotkałem wiele stron gdzie nie ma H1 w nagłówku https://sklep.fatty.p...o ekoskora.html

Może i za krótko ale

SEO i Pozycjonowanie to tylko moje poboczne zainteresowanie, nie robię tego zawodowo, nie pobieram z tego żadnych pieniędzy !

Nie ma nagłówka H1 powiadasz a to Ci psikus:

pg75jo32.jpg

Widze ze kolega to ominoł   nazwy  fotek fashionwithpassion.se  a napisał ze robił optymalizacje  :/

Ominoł ? Wcale nie ominoł bo strona została zoptymalizowana zgodnie z dostarczonym audytem.

Ale słusznie kolega  zadaje pytania w dziale dla początkach dlatego chętnie na nie wszystkie odpowiem i pomogę

Wybacz ale są tu bardziej kumaci ludzie niż Ty, więc nawet się nie sil i nie odpowiadaj bo wcale tego nie oczekuję.

DODATKOWO POWTÓRZĘ !

NIE ROBIĘ POZYCJONOWANIA, NIE BIORĘ ZA TO PIENIĘDZY A WSZYSTKO O CO PYTAM POWIĘKSZA MOJĄ WIEDZĘ,

Uprzedzam Twój wywód, że na mojej stronie jest zapis:

"optymalizacja pod wyszukiwarki oraz lokalne pozycjonowanie"

Jest to usługa darmowa, w cenie i jest to dodanie do lokalnych katalogów firm (z danego miasta) + bezpłatny wpis zumi + google moja Firma + kilka linków na start - ot wszystko.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Wtedy ja mówię "panu za współpracę dziękujemy", polecam konkurencję i podaje namiary

ma nadzieję że bardziej profesjonalne te namiary :D

Ilu pozycjonerów tyle szkół ;-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W innych dziedzinach nie ma tyle jadu co u 'specjalistów - pozycjonerów'. Nie chodzi mi tu tylko o ten wątek, ale czym dłużej przyglądam się różnym wypowiedziom to zdaje sobie sprawę, że duża część ma się za NAJLEPSZYCH MAGIKÓW.... którzy nie ma pomogą, ale dogryzą lub ośmieszą. Jeśli ktoś szuka pomocy np. przy programowaniu to od groma ludzi jest chętny do pomocy, którzy wyjaśnią i miło wytłumaczą. Jeśli chodzi o pozycjonowanie....szkoda gadać. Ludzie utrzymują się i z tego i z tego i nie chodzi o podawanie wszystko na tacy, wtedy to byłoby bez sensu (w końcu trzeba poświęcić sporo czasu i $ na zdobycie wiedzy), ale zastanawiam się co z tymi pozycjonerami jest nie tak... chyba ego. Można ten jad zauważyć dosłownie wszędzie np. tutaj na forum czy na grupach na FB. Chyba od zdobywania linków niektórym się w głowie pomieszało. 

Nie uderzam nikogo kto wypowiedział się w tym wątku - żeby było jasne.

Pozdrawiam ;)

W innych dziedzinach nie ma tyle jadu co u 'specjalistów - pozycjonerów'.

taaaa... przejdź się na forum budowlańców - dopiero zobaczysz jad i ostre jazdy bez trzymanki po konkurencji.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności