Skocz do zawartości

Kanał o pozycjonowaniu na yt

smakorek

Rekomendowane odpowiedzi

Widze chłopaki, że jak silikon zobaczycie to od razu po monitorze cieknie (ślina...) :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widze chłopaki, że jak silikon zobaczycie to od razu po monitorze cieknie (ślina...)

Macałeś ?? Tfu , znaczy testowałeś ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

blastować można

Tylko żeby później profilu linków nie trzeba było oczyszczać jak się przyblastuje nie tak jak trzeba.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A tam ty to blake zawsze o jakimś bezpieczeństwie, ja to bym blastował, blast blastem poprawiał

gorzej jak ona wejdzie w topy i zaskoczy -> disavow nie zastosujesz .... :)

Nie, ten jest jedyny.

PS. Kiedyś s_matysik miał kanał, nie wiem dlaczego przestał go prowadzić, był na prawdę świetny!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności