Skocz do zawartości

Nasycenie tekstu słowami kluczowymi

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. 

Czytam i czytam oglądam i oglądam i mam problem odnośnie nasycenia tekstów na stronie słowami kluczowymi. Jedni mówią od 3% do 5% minimum 1,5% nasycenia drudzy max 3 lub 4 razy użyta fraza do pozycjonowania. Sprawdzając tekst w seo wordpress kiedy nasycenie jest powyżej 3% jest info, że nasycenie jest zbyt wielkie.  Kolejna sprawa jaką wartość mają teksty w dalszych zakładkach w moim przypadku cennik, o nas, regulamin itp. 

najprościej jak można.

Frazy powinny występować w tekście, mogą być w odmianie. Ma się go dobrze czytać.

Procentami się nie przejmuj to nie kontrola drogowa.

Każda zakładka się liczy, szczególnie na stronach firmowych gdzie podstron jest mało.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ważne też jest żeby w nagłówkach H1,H2 były mocne słowa kluczowe "coś o sobie" czy mogła byś zerknąć na moją stronkę w wolnej chwili i coś podpowiedzieć ? jeste właścicielem firmy, pracownikiem, kurierem itp. Ale za to mam bardzo dobrego grafika :)  I co myślisz o jakiś programach SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności