Skocz do zawartości

Na co wydawane są budżety SEO

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

A ten obrazek to wytłumaczenie dla klientów, że jednak coś się robi a nie tylko kasę bierze? To pewnie dla tych, którzy płacą abonamenty i przez miesiące nie widzą efektów...

Pomijam już fakt, że ludzie z wykształceniem podstawowym w tym kraju czytać potrafią i nie potrzeba komunikować się z nimi językiem ludzi pierwotnych.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pomijam już fakt, że ludzie z wykształceniem podstawowym w tym kraju czytać potrafią i nie potrzeba komunikować się z nimi językiem ludzi pierwotnych.

Ludzie z wykształceniem co najmniej średnim wiedzą,  że obrazki są szybciej i łatwiej przyswajanie przez mózg.  O ile ktoś go ma.   ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

:nonono:  :puknijsie:    :gazeta:   :killer: 

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

co nie zmienia faktu, że z tymi infografikami to jakiś stopień debilizmu, ciężko ludziom kilka zdań tesktu przeczytać i wiedzieć co się czyta ;) pewnie twórcy komiksów mają się dobrze :)

już nie wspominając o czasie potrzebnym na produkcję takiego "dzieła" a po przeciwnej stronie napisanie kilku zdań.

...

Ile szkół trzeba skończyć żeby zorientować się co to jest infografika i jaki jest jej cel ?

Marketing internetowy dla firm

już nie wspominając o czasie potrzebnym na produkcję takiego "dzieła" a po przeciwnej stronie napisanie kilku zdań.

Te "napisanie kilku zdań" ostatnio zajęło mi ponad 16 k znaków, więc zdecydowanie łatwiej i szybciej przekazuje się najważniejsze informacje tego typu grafikami ;-) 

te "napisanie kilku zdań" ostatnio zajęło mi ponad 16 k znaków, więc zdecydowanie łatwiej i szybciej przekazuje się najważniejsze informacje tego typu grafikami ;-) te "napisanie kilku zdań" ostatnio zajęło mi ponad 16 k znaków, więc zdecydowanie łatwiej i szybciej przekazuje się najważniejsze informacje tego typu grafikami ;-) 

Ponoć wszystko co chce się przekazać można przekazać prosto. Jeżeli nie potrafi się przekazać czegoś na jednej stronie to nie potrafi się przekazać i w książce...

z tymi infografikami to jakiś stopień debilizmu, ciężko ludziom kilka zdań tesktu przeczytać i wiedzieć co się czyta

Musimy się przyzwyczaić do tego, że tekst pisany jest na wymarciu a umiejętność czytania w zaniku (a juz ze zrozumieniem to masakra jakaś) 

Może zrobimy zawieszenie broni do wtorku?

W poniedziałek niech się leją :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant,

Ponieważ została minuta do startu to proponuję KUNKURS NA SIK W DAL!

4 po , Możecie sobie sikać :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności