Skocz do zawartości

Szkolenie z hodowli alpak

Paq

Rekomendowane odpowiedzi

Szkolenie: CHÓW I HODOWLA ALPAK

Skierowane jest do przyszłych i obecnych hodowców alpak, studentów, uczniów szkół rolniczych, zootechników, techników weterynarii itp. Szkolenie obejmuje 48 godz. teoretyczny i praktyczny program w zakresie dobrostanu zwierząt alpaka, w tym zabiegi zootechniczne (korekta zębów i paznokci, strzyża); anatomii, fizjologii i zdrowia alpak; behawior i socjalizacja alpak. 

W ramach szkolenia zapewniamy nocleg.

Czas realizacji to 3 zajazdy weekendowe.

II Edycja w drugiej połowie maja 2016r

Terminy zjazdów:

21-22.05.2016r

28-29.05.2016r

04-05.06.2016r

Jeszcze są wolne miejsca!

Więcej iformacji pod na priv oraz nr tel. 693 067 586 lub mail: martapipi@interia.pl

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

1924068_888182141256179_5753491483270806

Dołączamy do zdarzenia tutaj: https://www.facebook.com/events/352371404886814/  :)

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

@up 5 kilo złotych najmniej ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Kto branże zmienia?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@up a kto powiedział, że tu wszyscy z branży? ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up szkolenia za unijne wciąż ponoć kasę przynoszą. Co niektórzy załapią temat i zacznie taki szkolić z alpak za unijne.

@jimmi, to zabrzmiało jak propozycja matrymonialna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności