Skocz do zawartości

punkty w linkorze

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

ile mozna (trzeba) zapłacić za punkty (punkt w linkorze)?

propozycja dotyczy około 60.000 punktów

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Po 1 gr za punkt.

aż tyle? :)

miałem kiedyś 350k - wtedy jeszcze nic nie wiedziałem o seo....

z jednej strony szkoda, że tego nie wykorzystywałem, ale z drugiej mój przykład też przypomnie mi, jaki jest jakość duzych serwisów w systemach: google zaindeksował mi wtedy około 1300 stron z 2 róznych domenach (ie. 2 x 1300) na 340000 indexed pages :)

i po prostu nie chcę viagry i podobnych na moich stronach.

60 000 punktów obdzielisz po 2000 punktów 30 fraz. Statystyczny klient przyłazi do nas z 5-6 frazami (pomijamy fakt ograniczenia przez to pozycjonowania) czyli mamy 7 klientów lub 7 stron. Za srtronę na miesiąc bierzemy minimum 300zł netto (co i tak jest niską stawką) i mamy 2100zł przychodu, odejmujemy koszt punktów i mamy 1500 zarobku. Mało?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

60 000 punktów obdzielisz po 2000 punktów 30 fraz. Statystyczny klient przyłazi do nas z 5-6 frazami (pomijamy fakt ograniczenia przez to pozycjonowania) czyli mamy 7 klientów lub 7 stron. Za srtronę na miesiąc bierzemy minimum 300zł netto (co i tak jest niską stawką) i mamy 2100zł przychodu, odejmujemy koszt punktów i mamy 1500 zarobku. Mało?

żartujesz klientowi punkty z linkkora?

ups już widzę jak taaaka firma funckjonuje.

Prawda jest taka, że 20 000 pkt. można zgarnać za byle śmietnik.

Są tacy co pomagają sobie linkorem przy klientach i ich rozumiem ale opierac na linkorze pozycjonowanie w 2006 roku to pomyłka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności