Skocz do zawartości

Jak się dogadać z firmą dla long taila

adkasp

Rekomendowane odpowiedzi

Będę bardzo wdzięczny za radę, jak to ugryźć:

Mam serwis ogłoszeniowy, stronę z 200k zaindeksowanych podstron i praktycznie cały ruch z long taila.

Nie mam narazie budżetu, aby zabijać się o frazy główne typu "meble wrocław".

Dlatego chciałbym dogadać się z firmą pozycjonującą, aby wzmocniła zaufanie googla do całej  witryny/domeny. Podejrzewam, że dzięki temu wiele łatwych fraz long tailowych na które teraz jestem na 10-15 pozycji, automatycznie skoczy o kilka miejsc w górę. Czy dobrze myślę?

Jeśli tak to jak mogę ująć "podniesienie zaufania google do mojej witryny" w umowie z firmą pozycjonującą?

Z góry dziękuję!

jak mogę ująć "podniesienie zaufania google do mojej witryny"

Jak sprecyzujesz te całe mityczne "zaufanie google" na piśmie, :D co jest raczej utopią .... 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności