Skocz do zawartości

Cześć

bartsw

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

na imię mam Bartek. Na razie amatorsko zajmuję się pozycjonowaniem. Mam kilka stron, które jeszcze raczkują i chciałbym polepszyć ich pozycję w Google. Adresy podam bez linków, aby nie dostać bana;):

tlumacz.czeski.cz - oferta tłumaczeń z czeskiego

pomagasz.com.pl - strona gromadząca akcje typu Pajacyk

czeski.cz - portal o Czechach, który wymaga jeszcze dużo pracy, ale jest niezłym zapleczem

oszczedzasz.com.pl - nowy projekt, który mam nadzieję rozwinie się, choć wiem, że takie strony w sieci już istnieją

Tak naprawdę do tematu pozycjonowania powracam co pół roku/rok, aby tylko utrzymać pozycję witryny na jakimś poziomie i za każdym razem zaskakuje mnie chaos i nadmiar zmian i wykluczających się informacji. Mam nadzieję, że to forum pomoże mi w usystematyzowaniu i pogłębianiu informacji.

Pozdrawiam

Bartek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności