Skocz do zawartości

Sprawdzanie pozycji dla słów kluczowych - Windows

droopy

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mam pytanie, ktoś może polecić darmowe narzędzie, które działa pod Windows i sprawdza pozycję słów kluczowych?

Zależy mi na:

Obsługa do 10 domen

Obsługa do 20 słów kluczowych na domenie

Definicja czy sprawdzać wyniki google z Polski czy innego kraju

Zmiana pozycji w czasie (jakiś wykres)

Ewentualnie coś co można kupić za jakieś niewielkie pieniądze jeśli nie ma nic darmowego.

Szukałem na forum i nic nie widzę :/

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

Co prawda nie na windows, a online, ale za to za darmo do 300 słów kluczowych

https://www.serplab.co.uk/

Korzystam z tego alternatywnie i w porównaniu z seo-stat niektóre pozycje różnią się nawet +/- 3-5 pozycji, oraz brak pozycji w czasie (pomijam wykres bo jest nieczytelny)

ale fajne darmowe narzędzie.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

niektóre pozycje różnią się nawet +/- 3-5 pozycji,
To jest normalna sprawa, bo SERP zależy od wielu czynników.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pysio ? A gdzie Twoja kultura najwyższych lotów ? Ja tu tylko po pozdrowienia zajrzałem ;)

No i wyszła słoma z butów jaki ze mnie wieśniak ;)

@janekszeryf

Dla ~200 słów kluczowych nie trzeba nawet nic kupować zwykły skrypt zapisujący do excela. zapuścić co 0,5-1 godzinę 30 słów i nawet proxy nie potrzebne.

Pozdrawiam oraz specjalne dla @Konik^Morski

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Ehh pysio, bo ja nie mam co robić tylko co godzinę siedzieć przy kompie i odpalać skrypt? W sumie wykresy też sobie mogę sam zrobić i raporty, pola w excelu też można pokolorować na zielono i czerwono żeby było widać czy fraza spadła czy wzrosła.

Trochę uciekamy od tematu ;)

To mi się podoba, taką cenę można w sumie nawet zapłacić.

https://mini.seo-stat.pl/

Tylko jak doliczyć do tego koszt proxy to i tak będzie trzeba z 10 zł pewnie miesięcznie dodawać, a to już rocznie (z kosztem zakupu) będzie porównywalne do webpozycji. No i ostatnie aktualności na stronie są z 2013 roku, to nie wróży dobrze na okoliczność zmian w strukturze odpowiedzi z google. Jak się zmieni to soft w kibel :/

Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności