Skocz do zawartości

Narzędzia do SEO - sklep internetowy

Adam_Karwowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!blush.gif

W związku z tym, iż zabieram się za zakładanie sklepu internetowego zacząłem interesować się siłą rzeczy także SEO i copywritingiem. Z racji tego, że nie chcę zostawać profesjonalistą w tej dziedzinieszczerbol.gif, a jedynie obniżyć koszty i ułatwić sobie prowadzenie sklepu proszę o wskazanie narzędzi, które mogłyby mi pomóc.

Póki co znalazłem taką listę:

https://blog.bloomboard.co/2016/04/05/200-darmowych-narzedzi-ktore-rozwina-kazdy-biznes-e-commerce/

Jak oceniacie te narzędzia? Z czego najlepiej korzystać? 

Z góry dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam!

multikonto

@Wpis ma 20 godzin, nie jest zaindeksowany a ty już go znalazłeś? Słaba ta szeptanka.

P.S. Sama lista jest niezła, więc dziwię się, że ją w taki sposób promujesz.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Póki co znalazłem taką listę: https://blog.bloomboa...nes-e-commerce/
Jak już robisz szeptankę, to zapytam:

W związku z tym przygotowaliśmy listę 200 darmowych narzędzi przydatnych przy prowadzanie sklepu internetowego. Są to narzędzia pomocne przy różnych aspektach działalności, od skomplikowanych instrumentów do pozycjonowania strony

SEO – narzędzia do analizy i poprawy swojej pozycji w wyszukiwarkach internetowych

A gdzie są narzędzia stricte wpływające na pozycje nie zawsze w górę ?  Sama analiza jest ważna, ale analiza, to nie wszystko :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

jak już każdy leci to i ja polecę Xneolinksa:

1. zbierasz bazy cmsów

2. piszesz artykuły na interesujące Cie frazy

3. klikasz Start

4. masz topy a więc ruch który się monetyzuje :D

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności