Skocz do zawartości

Jakie narzędzie najlepsze do masowego sprawdzania TurstRank i Autorytetu strony?

kiki85

Rekomendowane odpowiedzi

Takie które istnieje już bardzo długo, jeszcze internetu nie było a już istniało. Zaraz, jak ono się nazywało?, a już wiem mózg. A dlatego że nie ma narzędzia które określi TR ponieważ takiego parametru nie ma.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jest taki parametr tylko on jest ukryty przez Google i są kalkulatory co podają przybliżoną wartość tego parametru np.checkmoz com tylko, że tutaj jest trochę problem z niektórymi stronami ponieważ jak wklepię jakiś link to raz mi poda wartość zerową, a potem jak jeszcze raz ponowię ten krok to poda wartość normalną i to mnie denerwuje, że z tym skrypt ma problem. Może znacie coś lepszego od tego?

Jest taki parametr tylko on jest ukryty przez Google i są kalkulatory co podają przybliżoną wartość tego parametru

Aha i myślisz że te kalkulatory mają coś wspólnego z Google czy może korzystają ze szklanej kuli?

Mają, mają trochę wspólnego i są zrobione często przez zagranicznych profesjonalistów od SEO na podstawie ich analiz i oczywiście, że wynosi u nich  tolerancja błędów w ocenie, ale to nie znaczy, że nie można z nich wyciągnąć wniosków. Więc chyba nie umiecie mi w tym temacie pomóc w tym temacie. Ale łudzę się jeszcze, że ktoś tu zna dobry kalkulator do analiz tego typu oczywiście bezpłatny...

Masz majestic seo trust flow, ale sprawdzanie go masowo i darmowo wygląda bardzo słabo, jak będziesz miał duże szczęście, to pewna osoba się odezwie i Ci to udostępni (nie ja :).

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Nie chcę, korzystać z czyjegoś konta, ale dzięki za poparcie mnie w poście bo niektórzy tu myślą, że wskaźniki się nie liczą i nie wiem dlaczego utwierdzają w tym innych. Po to one są, żeby mieć mniej więcej orientację jaki link jest wartościowy.

Po to one są, żeby mieć mniej więcej orientację jaki link jest wartościowy.

Może trochę się liczą, ale nie myśl że są wiarygodne. Wróż Maciej ma podobne. Telefon do niego coś ok 7 zł za minutę i mniej-więcej taki sam rezultat będzie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności