Skocz do zawartości

Kupno domeny od brokera

bruno555

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie ile może kosztować wykup domeny od brokera? Nie jest to jakaś popularna nazwa.

Pytam bo od 3 lat czekam aż może ta osoba nie odnowi tej domeny, mam założoną opcję.

I nie wiem czy czekać jeszcze czy wykupić.

Jak długo broker może trzymać taką domenę? Jest szansa że zrezygnuje?

Pytam bo od 3 lat czekam aż może ta osoba nie odnowi tej domeny,
To może zamiast czekać skontaktuj się z tą osobą z propozycją odkupienia.

Jak długo broker może trzymać taką domenę? Jest szansa że zrezygnuje?
Ty tak na poważnie ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pytam poważnie bo nie wiem jak długo tacy brokerzy odnawiają domeny które nikt nie chce kupić.

A nie chcę się na razie pytać bo boje się że jak zobaczy że ktoś się interesuje to odrazu odnowi:)

Mógłbym dać za tą domenę 500zł ale spodziewam się że kwota bedzie kilka kroć wyższa.

Przecież on doskonale widzi, że ktoś się interesuje, bo wykupiłeś opcje, a opcja jest jawna w danych whois domeny. Dlatego z pewnością ten broker trzyma domenę, bo widzi zainteresowanie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności