Skocz do zawartości

Problem ze znakami w title

tm14

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

w swoim title użyłem znaku specjalnego " ➤ " i google po zindeksowaniu mi tego nie pokazuje

powinno byc tak " produkt 1 ➤ produkt 2 ➤ nazwa sklepu"

a jest tak            " produkt 1  produkt 2  nazwa sklepu"

czy google ma jakaś listę znaków którą można stosować ?

jakie znaczki mogę wybrać by sie one pokazywały ?

możliwe, jednak niektórym się wyświetlają a na pewno wszyscy są traktowani wg jednych reguł, zresztą myślniki "-"  się wyświetlają więc czy aby napewno usuneli ? 

wpisz sobie "oponeo" w wyszukiwarke i masz " Oponeo » Opony Letnie i Zimowe » Darmowa Dostawa"

https://konfiguracja.c0.pl/webpl/encje.html

Tutaj masz encje stosunkowo podobne do Twoich.

Bardzo dziękuję za ten zbiór,

pytanko teraz takie, która kolumnę przekopiować do title ?

wystarczy litera czy teraz muszę przekopiować encję np. dziesiętną ?

jakby co mam gotowy sklep, gotową platformę sote i mam możliwość wpisania wyłącznie jakiś słów i one mi potem generują title, nie zmieniam tego w kodzi strony

Nie jest tak, że szybciej byś to przetestował niż napisał tu ten wpis?

niestety nie, bo w przeglądarce wszystko widzę tak jak wpisze, problem znaczna się wtedy gdy Google zindeksuje i wówczas nie widać znaczków w wynikach wyszukiwania w organiku, a zanim zaindeksuje to jest czas...

Ale żeby potestować nie musisz czekać na indeksację. Wystarczy zainteresować się jak konkretne encje są kodowane.. dostałeś ściągę i podpowiedzi, z których powinieneś skorzystać..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności