Skocz do zawartości

Nic odkrywczego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

przeglądając od jakiegoś czasu forum zauważyłem wiele topiców, w których dyskusja sprowadza się do porównania dwóch lub więcej elementów odpowiadających za pozycjonowanie i pytania: contetn czy linki ? 100 linków z PR0 czy 10 z PR5 itp ( sam też zadałem pytania czy lepiej 1000 linków z 1 IP czy 100 z różnych ;) )

I tak mnie naszło żeby napisać:

A DLACZEGO NIE MOŻNA POŁĄCZYĆ WSZYSTKICH ELEMENTÓW ??

przecież można zrobić:

1. dobry title

2. dobre meta tagi

3. wzbogacić content o starannie dobrane słowa kluczowe ( wpsiane w różne znaczniki, h1, p etc. )

4. odpowiedni ponazywać podstrony

5. odpowiednio połaczyc linkami podstrony z dobrym anchorem

6. dodać meta dla robota ( lub robot.txt )

7. pracować nad aktualizacją strony, zeby google zauwazał zmiany

8. znaleźć sporo linków zewnętrznych różnych ( z dużego PR, małego PR, dużego PR z serwisów powiązanych tematycznie etc. )

9. linkować z anchorem takim, innym, z adresem zamiast słowa kluczowego etc.

10 a przede wszystkim wybrać najlepsze słowa kluczowe !!

Jestem przekonany, że dzięki spełnieniu tych warunków mozemy osiągnąć dobre pozycje. Może nie bedziemy znali odpowiedzi na pytanie, w jakim stopniu za pozycję odpowiada jeden element, a w jakim drugi, ale nasz cel, albo cel klienta będzie osiagnięty, a o to przecież chodzi.

A moim zdaniem istotne w tym jest też to, że jeżeli np. google zmieni algorytm i przestanie zwracać uwagę np, na linki to mamy content, jak przestanie zwracać uwagę na content to mamy linki, itd

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Jestem przekonany, że dzięki spełnieniu tych warunków mozemy osiągnąć dobre pozycje. Może nie bedziemy znali odpowiedzi na pytanie, w jakim stopniu za pozycję odpowiada jeden element, a w jakim drugi, ale nasz cel, albo cel klienta będzie osiagnięty, a o to przecież chodzi.

wszystko jest jak najbardziej ok, ale tylko w sytuacji kiedy tworzysz nową stronę, kiedy masz kllienta który posiada stronę od dłuższego czasu, włożył trochę pieniędzy w to żeby wyglądała jak wygląda, to nie łatwo go przekonać do tego wszystkiego, czasem wręcz niemożliwe, i dlatego jest to porównywanie, Ci mają to a tamci to

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności