Skocz do zawartości

Tag title

Jakub.P

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mam pytanie czy daje jakąś moc umieszczanie w tagu title liczb sugerujących pozycje w wynikach? 
Tak jakby dla zwykłego Kowalskiego wynik "1. Autokomis - VW Passat" miał sugerować mu, że wszystkie wyżej to reklama a to jest pierwszy wynik?

Podobno taki trik został przekazany kiedyś na jakimś szkoleniu seo. Tylko dla mnie taki wynik jest mało przyjazny, ale nie wiem też jak do tego podchodzi google. 

Jeżeli możecie podzielcie się informacjami na ten temat.

Pozdrawiam

Kuba

ciekawy numer i raczej zagranie socjologiczne. Tylko seowcy mają ponumerowane wyniki G. i to nie wszyscy.

IMO raczej minimalnie osłabia i marnie wygląda, ale jeśli jest zgodny z resztą witryny można takie coś zrobić, dla mnie sugeruje raczej 1. rozdział.

I najważniejsze nie ma żadnego przełożenia na wyniki w G.  tak samo wpisywanie w kodzie że google jest wielkie itp

Ciekawe na kto takie głupoty na szoleniach seo gada

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności