Skocz do zawartości

Jak się robi teraz pozycjonowanie?

Jacober

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 19.04.2016 o 17:39, Jacober napisał(a):

W dniu 15.04.2016 o 19:38, Finan napisał(a):

Wiem, nie jestem idio...żółtodziobem.

Po to się bierze agencje, bo tam jest zespół ekspertów, który zna się na budowaniu stron i drugi, który specjalizuje się w SEO. Niezbędne są te dwie różne kompetencje - zespół SEO musi monitorować i doradzać przy budowie strony.

z tymi ekspertami to bym nie przesadzał :)

co do rozliczanie, wszystko jest rzeczą umowną, możesz znaleźć ekspertów pracujacych za frytki, idą wakacje, nie ma  szkoły i trzeba coś robić. 

• 2 tygodnie później...
  Zapleczak napisał(a):

każda małpa po krótkim szkoleniu da rade.

Ja za tą małpę jakbym był moderatorem dałbym Ci urlop, czemu kogoś obrażasz na publicznym forum? A po drugie jak sądzisz że tworzenie zaplecza jest takie proste śmiem twierdzić że nie masz o tym żadnego pojęcia.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Łatwe nie jest bo po Twojej wypowiedzi wynika że wystarczy zrobić stronkę zapleczową z tekstem, parę obrazków i już.A dobre zaplecze zbytnio nie różni się od strony docelowej, zarabia na siebie itp. a gdzie jeszcze podlinkowanie odpowiednie tego itd.

Sądzisz że małpę nauczysz tego?, jeśli tak to uważasz wszystkich zajmujących się pozycjonowaniem za małpy.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zapleczak napisał(a):

Ostatnio na tym forum czytałem coś o murzynach i nikt za to się nie obraził, a o małpy to już tak.

Prawdopodobnie tych pierwszych tu na forum  nie ma.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

W dniu 6.05.2016 o 21:30, Zapleczak napisał(a):

Kto się poczuł urażony?

Chyba nie twierdzisz że tworzenie zaplecza jest trudne, bo jeżeli tak, to już widać kto ma pojęcie.

stworzyć jakąś zapleczówkę, potrafi właściwie każdy, zrobić 500 i dobrze je podlinkować aby dawały efekty a później je utrzymać, to już nie jest takie proste.

W dniu 7.05.2016 o 08:09, MaxPan napisał(a):

Cytat
A po drugie jak sądzisz że tworzenie zaplecza jest takie proste śmiem twierdzić że nie masz o tym żadnego pojęcia.

On to sprzedaje, i myśli, że tak wygląda "delikatny szept". 

To nie delikatny szept. Po prostu wyraziłem swoją opinie na ten temat.

W życiu nie sprzedałem żadnego zaplecza, co prawda czasami dostaje wiadomości o kupnie linków na moim zapleczu, ale mnie nie interesują takie rzeczy.

• 2 miesiące temu...

ciekawy wątek.Może w takim razie ktoś się podzieli informacją jak powinno wyglądać dobre zaplecze. Jestem jeszcze zielony,a mam wrażenie, że nas w tym względzie trochę łupie agencja SEO, która (jak się wyrażają pracownicy tej firmy) się nami "opiekuje"?

I tak dopytam bo widziałem ten wątek, dlaczego uważacie, że artykuły na whitepress są kiepskie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności