Skocz do zawartości

Jak się robi teraz pozycjonowanie?

Jacober

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem, nie jestem idio...żółtodziobem.

Po to się bierze agencje, bo tam jest zespół ekspertów, który zna się na budowaniu stron i drugi, który specjalizuje się w SEO. Niezbędne są te dwie różne kompetencje - zespół SEO musi monitorować i doradzać przy budowie strony.

z tymi ekspertami to bym nie przesadzał :)

co do rozliczanie, wszystko jest rzeczą umowną, możesz znaleźć ekspertów pracujacych za frytki, idą wakacje, nie ma  szkoły i trzeba coś robić. 

• 2 tygodnie później...

każda małpa po krótkim szkoleniu da rade.

Ja za tą małpę jakbym był moderatorem dałbym Ci urlop, czemu kogoś obrażasz na publicznym forum? A po drugie jak sądzisz że tworzenie zaplecza jest takie proste śmiem twierdzić że nie masz o tym żadnego pojęcia.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Łatwe nie jest bo po Twojej wypowiedzi wynika że wystarczy zrobić stronkę zapleczową z tekstem, parę obrazków i już.A dobre zaplecze zbytnio nie różni się od strony docelowej, zarabia na siebie itp. a gdzie jeszcze podlinkowanie odpowiednie tego itd.

Sądzisz że małpę nauczysz tego?, jeśli tak to uważasz wszystkich zajmujących się pozycjonowaniem za małpy.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Ostatnio na tym forum czytałem coś o murzynach i nikt za to się nie obraził, a o małpy to już tak.

Prawdopodobnie tych pierwszych tu na forum  nie ma.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kto się poczuł urażony?

Chyba nie twierdzisz że tworzenie zaplecza jest trudne, bo jeżeli tak, to już widać kto ma pojęcie.

stworzyć jakąś zapleczówkę, potrafi właściwie każdy, zrobić 500 i dobrze je podlinkować aby dawały efekty a później je utrzymać, to już nie jest takie proste.

A po drugie jak sądzisz że tworzenie zaplecza jest takie proste śmiem twierdzić że nie masz o tym żadnego pojęcia.

On to sprzedaje, i myśli, że tak wygląda "delikatny szept". 

To nie delikatny szept. Po prostu wyraziłem swoją opinie na ten temat.

W życiu nie sprzedałem żadnego zaplecza, co prawda czasami dostaje wiadomości o kupnie linków na moim zapleczu, ale mnie nie interesują takie rzeczy.

• 2 miesiące temu...

ciekawy wątek.Może w takim razie ktoś się podzieli informacją jak powinno wyglądać dobre zaplecze. Jestem jeszcze zielony,a mam wrażenie, że nas w tym względzie trochę łupie agencja SEO, która (jak się wyrażają pracownicy tej firmy) się nami "opiekuje"?

I tak dopytam bo widziałem ten wątek, dlaczego uważacie, że artykuły na whitepress są kiepskie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności