Skocz do zawartości

serwis ogłoszeniowy - pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja strona to gieldagruzow.pl, wczesniej nie mialem stycznosci z pozycjonowaniem i szczerze powiedziawszy nie mam pojecia, jakie frazy warto by bylo wypozycjonowac. Ta strona to darmowy serwis ogloszen dla tanich samochodow. Prosilbym o jakies wskazowki, które frazy warto w tym przypadku wypozycjonować, w jaki sposób oraz na jakie koszta jestem narażony. Pozdrawiam.

Sukces portalu to nie tylko pozycjonowanie/reklama. Dużo zależy także od ciekawej i zapadającej w pamięć domeny. Nigdy nie słyszałem, żeby na tani samochód mówić "gruz". Meta keywords to nie title. 

Swoją drogą to przeczytaj https://otomoto.pl/zasady/ punkt 3.7. Pytam z ciekawości ludzi, którzy mają orientację w temacie, czy taki zapis regulaminowy ma prawo istnienia. Teoretycznie prawo autorskie opisu i zdjęć ma osoba wystawiająca, a nie serwis. Otomoto jest tylko dysponentem danych... czyli ma coś jakby prawo majątkowe do tych ogłoszeń?

Should I buy bitcoin?

Początkowo miał być to portal tylko dla samochodów z tylnym napędem, stąd "gruz", bo tak mówi się na wyeksploatowane stare BMW, które ma na celu dokończenie swojego żywota, jako "driftowóz", jednak w poźniejszym okresie zamiar się zmienił i dodałem kolejne kategorie ze względu na sugestie użytkowników.

Co do Twojego zapytania, nie orientuje się w temacie, jednak wydaje mi sie, ze byloby to glupota, zdarzyło się wiele razy, że w ogłoszeniach są znaki wodne "olx" czy "otomoto", jednak uzytkownik ma prawo skorzystac z tego zdjecia wystawiajac ogloszenie na innym serwisie. Takie jest moje zdanie.

Chciałbym powrocic do mojego tematu i porady w zwiazku z pozycjonowaniem, najwyzej w pozniejszym okresie zainwestuje w inna domene i strona bedzie dzialac pod dwoma adresami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności