Skocz do zawartości

Page Rank - to już historia

janekszeryf

Rekomendowane odpowiedzi

To znaczy, że już w ogóle nie będzie Page Ranku w Googlach?
Wycofali się z tego jako zewnętrznego wskaźnika zielonego paska PR 1-10 ....Czy będzie nadal/jest jako ich wewnętrzny <systemu> to musisz zapytać w Google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znacie jakieś inne narzędzia do szybkiego sprawdzenia strony, które działają na podobnej zasadzie co PG od Google. Wiadomo, że nie będzie się to pokrywało dokładnie z PG już niepublikowanym. Ale jako narzędzie do oceny wartości strony było by przydatne, np czy warto z niej linkować. Sam używam Alexa Rank sprawdzającego pozycje całych domen, działa na trochę innej zasadzie niż stary PageRank.

Moja prywatna strona  Krzysztof Skrzypiec.  Projekty BOINC w których uczestniczę. Mój Blog

WhoLetTheDogsOut.gif

To zaczynaj od testów, a nie patrzenia na współczynniki które nijak się mają do oceny strony przez Google. Postaw 10 stron każdą linkuj w innym sposób, testuj wszystko co dostępne na rynku, analizuj i wyciągaj wnioski wtedy twoja strona "poszybuje".

To chyba jednak nie poszybuje ;) ale może chociaż trochę wzleci. Bo nie mam na to aż tyle czasu by postawić 10 stron. Zajmuje się tym codziennie kilka godzin po pracy. Większość czasu poświęcam na tworzenie wartościowej treści dla odwiedzających. Na pewno założenie tu konta mi dużo pomogło. Wiele się nauczyłem.

Moja prywatna strona  Krzysztof Skrzypiec.  Projekty BOINC w których uczestniczę. Mój Blog

WhoLetTheDogsOut.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności