Skocz do zawartości

Dlaczego nie robić zaplecza?

Paq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy dla Ciebie content marketing na dziś to :

:D

(sorry za offtop)

Mój wczorajszy "content" marketing :P

fryw6.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wiadomo, że dokumentację robi się przed konsumpcją a nie "po" konsumpcji , poza tym to w tle zobowiązywało :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dokumentację robi się w trakcie i po.  Wówczas są najlepsze zdjęcia. 

Fotografowanie pełnych butelek jest mało atrakcyjne. W takiej sytuacji można sądzić,  że ból głowy jest z przyczyn naturalnych lub fizycznego kontaktu z twardą powierzchnią np. podczas jazdy na rowerze. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Aż takim ekshibitem nie jestem :D

Jeżeli to co jest na zdjęciu zostało wymieszane w jelitach to ból czaszki gwarantowany ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Za uprzejmością Pawła skrobnąłem kilka zdań w odpowiedzi na wpis, który pojawił się na Spiders Web.

PiO takie złe. Na forum siedzą sami inwalidzi SEO: https://seo.zgred.pl/pio-takie-zle-na-forum-siedza-sami-inwalidzi-seo-3974

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności