Skocz do zawartości

Dlaczego nie robić zaplecza?

Paq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wierzyć należy wynikom i ich analizie.

Warto dodać, że własnym wynikom z własnych testów ;)

gdy ty śmigałeś na nocniku

nocnik_car_yellow.jpg

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Golfem śmigałem gdy ty śmigałeś na nocniku. :D

Tyle, że ja z nocnika już dawno przesiadłem się na coś innego a Ty nadal golfem śmigasz :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Za uprzejmością Pawła skrobnąłem kilka zdań w odpowiedzi na wpis, który pojawił się na Spiders Web.

Dobre spojrzenie.

Większe zyski => więcej kasy na pozycjonowanie => lepsze pozycje => więcej wejść => większe zyski

Dodałbym jeszcze czynnik optymalizacji strony (sprzedaży), co również przekłada się na większe zyski.

Podejrzewam jednak, że analiza ruchu i zachowań szukających, będzie wypierała z czasem siłę linków, ale narazie jest to w większości propaganda Google.

Case study jak pozyskać więcej leadów

• 3 miesiące temu...

Większe zyski => więcej kasy na pozycjonowanie => lepsze pozycje => więcej wejść => większe zyski

Dodałbym jeszcze czynnik optymalizacji strony (sprzedaży), co również przekłada się na większe zyski.

Brakuje jeszcze jednego, żeby rozruszać to koło - inwestycji ze strony klienta. :)

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności