hiphop-bity Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mam pare pytań a nie mogę doczytać informacji które mnie nurtują. Czy w google adsense można np mając dwie różne strony np cos.pl i ktos.pl dwie rozne strony na dwóch roznych serwerach czy mozna korzystać z jednego konta adsense na dwóch stronach i zarabiać na rekalmach? kolejna rzecz, w google adsense jest napisane że mozna maksymalnie 3 bloki reklamowe na jednej stronie zamieścić. i teraz pytanie. Jesli na stronie głównej cos.pl dodam 3 reklamy i na jej podstronach dodam też po 3 to będzie to liczone jako złamanie regulaminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Kolego pomyliłeś chyba działy, a co do Twoich pytań: Czy w google adsense można np mając dwie różne strony np cos.pl i ktos.pl dwie rozne strony na dwóch roznych serwerach czy mozna korzystać z jednego konta adsense na dwóch stronach i zarabiać na rekalmach? Tak możesz zarabiać na dwóch stronach. kolejna rzecz, w google adsense jest napisane że mozna maksymalnie 3 bloki reklamowe na jednej stronie zamieścić. i teraz pytanie. Jesli na stronie głównej cos.pl dodam 3 reklamy i na jej podstronach dodam też po 3 to będzie to liczone jako złamanie regulaminu? Nie, nie będzie to liczone jako złamanie regulaminu. Noclegi nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.