Skocz do zawartości

Mam od 2-5 tyś na pozycjonowanie i promowanie strony jak najlepiej wykorzystać ?

winnetou1995

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś wreszcie poda jakieś ciekawe pomysły, najlepiej sprawdzone
Poza tym "sprawdzone pomysły" nie u każdego się sprawdzają.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To może ja nie będę wnikał jakie niecne plany masz, a napiszę co na Twoim miejscu bym zrobił.

Za 3k jesteś w stanie jesteś w stanie kupić 20 domen z historią, niezaspamowanych i z w miarę wysokim Trust Flow. Później stawiasz na tych domenach serwisy o tematyce muzycznej, na każdym dodajesz artykuły - w tym budżecie powinieneś bez problemu zamówić jakieś 400 tys. zzs tekstów SEO. Rozkładasz to nierównomiernie na te 20 stron, różnicujesz szablony, wtyczki itp. żeby serwisy w miarę się od siebie różniły (oczywiście te 20 stron trzymasz na SEO hostingu ustawiając dla każdego inny adres IP z unikalną klasą C). Tym sposobem dysponujesz już w miarę ciekawym zapleczem, z którego możesz linkować swoją stronę i wbijać ją na wysokie pozycje na frazy muzyczne z długiego ogona.

To jest wersja którą ja wybrałbym na Twoim miejscu bo wiem że daje fajne efekty.

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

To może ja nie będę wnikał jakie niecne plany masz, a napiszę co na Twoim miejscu bym zrobił.

Za 3k jesteś w stanie jesteś w stanie kupić 20 domen z historią, niezaspamowanych i z w miarę wysokim Trust Flow. Później stawiasz na tych domenach serwisy o tematyce muzycznej, na każdym dodajesz artykuły - w tym budżecie powinieneś bez problemu zamówić jakieś 400 tys. zzs tekstów SEO. Rozkładasz to nierównomiernie na te 20 stron, różnicujesz szablony, wtyczki itp. żeby serwisy w miarę się od siebie różniły (oczywiście te 20 stron trzymasz na SEO hostingu ustawiając dla każdego inny adres IP z unikalną klasą C). Tym sposobem dysponujesz już w miarę ciekawym zapleczem, z którego możesz linkować swoją stronę i wbijać ją na wysokie pozycje na frazy muzyczne z długiego ogona.

To jest wersja którą ja wybrałbym na Twoim miejscu bo wiem że daje fajne efekty.

Pokaż przykład.

Twierdzisz, że na nowy serwis od razu tworzyłbyś zaplecze tak ? i 20 niezaspamowanych domen z historią? biorąc pod uwagę fakt, że 1 domena będzie kosztowała w graniacach 100zł to już za domeny pójdzie mu 2/3 albo więcej budżetu. I za resztę 4000 tyś tekstów? I to samo się będzie pozycjonowało, tak ? Samo się podlinkuje ? 

Daj Pan spokój.

Ktoś przychodzi, zadaje pytanie (nie wnikam czy mądre czy nie), zostaje troszkę zjechany (nie wnikam czy słusznie czy nie), następnie ktoś daje "jakieś rady" (nie wnikam czy dobre czy nie). Następnie osoba podająca rady zostaje zjechana i zaraz będzie kłótnia, że to działa a tamto nie działa, za mało domen,słabe rady, bo lepiej inaczej, bla bla bla, niepowtarzalny klimat :D

Bo troszkę zapachniało postawą roszczeniową, a taką na PIO my "lubimy" najbardziej.

Nie chodzi mi o autora tematu, ale TerazTop coś tam zaproponował i z miejsca dostał pojazd, o to mi chodzi tylko.

RTS a ktoś ( nie wnikam dobry czy nie) już zaproponował swoje usługi :D Mam rację?

Usługi nie, zagadać chciałem tylko :D pomóc to ja sam sobie nie mogę nawet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności