Skocz do zawartości

Problem ze stronami po najnowszej aktualizacji WP

mrbino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na wielu stronach po aktualizacji do nowej wersji WP nastąpił problem.

Otóż poznikały grafiki ze stron, slidery itd. Widoczne jest puste miejsce.

Przestał działać widget FB, ikonka facebooka po prawej stronie ekranu która po najechaniu wysuwała się, teraz nic się nie dzieje.

Na razie tyle zauważyłem.

Wiecie coś na ten temat ?

U mnie upgrade bez problemów. Może masz jakieś wtyczki które nie działają na nowym silniku (obstawiam, że nie). Może masz cache włączone i nie załadowało ci grafiki? Może masz coś z kompresja js? Podaj stronę, ocenimy...

• 2 tygodnie później...

serwiswywazarek pl  - u góry był baner a na dole loga producentów . W dziale oferta i wyważarki osobowe po najechaniu na zdjęcia nie ma żadnego efektu , a był. A jednej foty w ogóle nie widać.

Dziś zrobiłem aktualizację na kolejnej stronie i podobny problem. Z tym że na tej przestał działać efekt najechania na podlinkowane zdjęcie. Był efekt wybielenia obrazka a w tym momencie nic się nie dzieje.  Zdecydowanie coś ta aktualizacja miesza.....

• 3 tygodnie później...

W plikach CSS. Ja znalazłem ten problem tylko za pomocą Firebuga, a więc to ty powinieneś wiedzieć gdzie dokładnie znajdują się powyższe dane. Przeszukałeś wszystkie pliki CSS? Nawet te od wtyczek? Teraz w ogóle ich nie ma w kodzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności