Skocz do zawartości

katalogi :)

truvati

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wybaczcie ten temat, ale po tygodniu ciężkiej pracy trzeba jakoś odreagować, tak sobie klepie katalogi patrząc na coraz wolniej przesuwające się wskazówki na zegarze.. (dziwne zegraki zawsze zaczynają zwalniać tak przed 17...)

tak sobie pomyślałem że można by urządzić jakiś ranking na design katalogów...

czasami trafiają się całkiem ciekawe dla oka adresy, przy których to admin spędził trochę czasu, masakrą są natomiast masowe qlweb'y, ale prostota bywa czasami ceniona :]

macie jakieś typy ??

moje są w stopce :D hehe

tak ps.

hehe od jakiegoś czasu można nawet zginąć od spamowania katlogów... katalog z adresem krav maga strach myśleć co będzie jak wpis nie spodoba się moderatorowi :D

brak sygnatury

qlweby są dobre bo się szybko dodaje do nich strony. gorzej jeśli wogule każdy by pisał autorski skrypt to stronę by się dodawało 5 min a nie w qlwebie 1 min.

Mój typ https://www.katalog.stwor.pl - chyba wyróżnia się spośród szarości qlwebów :D

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

tak to fakt... autorskie katalogi bywają trudne..... tak samo jak katalogi na hostingu yoyo, które w 80% wywaląją error gdyż czas wykonywania skryptu przekroczył limit...

a tak wracając do tematu dodawania .. coraz przyjemniej dodaje się strony do skryptu mini.otwart o ile tokeny są zrobione po ludzku...

nikt nie odpisuje :( wszyscy korzystają a automatów :D, nikt już nie dodaje ręcznie :D

jedynie ja i Stwor...

brak sygnatury

raczej wątpię... kill ma racje, te katalogi to total shit, większość to farmy dla systemów linkuj itp...

dlatego warto cenić katalogi które są wykonane z jakimś zaangażowaniem, i są cały czas rozpowszechniane ...

ale miejmy nadzieje ;)

brak sygnatury

Ja też dodaje narazie ręcznie, faktycznie trafiało się sporo ładnych dla oka katalogów, ale chyba chodzi głównie oto żeby design był charakterystyczny, nie raził oczu i żeby się szybko dodawało.

OT

Ma ktoś może jakiś skrypt z bazą katalogów tak żeby można dodawać do kilku dziennie systmatycznie z różnymi anachorami?

Pozdrawiam

Tu miała być sygnatura...

tak sobie pomyślałem że można by urządzić jakiś ranking na design katalogów...macie jakieś typy ??

Typy katalogów? Katalogi są w mojej stopce. Kto ich nie zna to zapraszam ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Macie racje. Prawie wszyscy już z automatów korzystają - admini katalogów przez to mogą sobie więcej banów porozdawać ;)

Ja z mojego półautomatu (musze klikać aby działał - im szybciej tym lepiej ;) ) moge zaliczyc do 10 qlwebow na minute jak wszystko gładko idzie.

Ale do "porządniejszych" katalogów, z ktorych link ma wiekszą siłę (zwłaszcza z opisowych) to już recznie dodaje - tego nawet bym nie zlecił komuś innemu aby za mnie miał by to zrobić.

.

Mógł by się ktoś podzielić takim skryptem czy to jest jakaś wiedza tajemna, a może trzeba sobie samemu napisac skrypcik? ;)

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności