Skocz do zawartości

Teksty z web.archive

krakmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Miałem kiedyś bloga, ten jednak "umarł śmiercią naturalną". Nie aktualizowałem przez dłuższy czas, następnie nie przedłużyłem domeny, serwera i wszystko przepadło. Domenę przejął ktoś inny i obecnie podpięty jest pod nią pewien program partnerski.

Sprawdzałem dzisiaj historię domeny w web.archive.org i za pomocą tej strony miałbym możliwość odzyskania części wpisów.

Jak takie wpisy zostały by potraktowane przez Google, gdybym je wrzucił na nowego bloga ? Jako duplikat czy jako całkiem nowe treści ?

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

Tak jak napisał poprzednik. W sumie dobrze, że temat się pojawił, przypomniało mi się o kilku blogach(zapleczu), które 2/3 lata wstecz działały, artykuły co prawda już nie aktualne ale na zapleczówki w sam raz :)

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Dzięki za pomoc. Już zaczynam przerzucać na nową stronę.

Jeszcze jedno. Są może strony podobne do web.archive, za pomocą których można by sprawdzić historię domeny i ewentualnie coś tam odzyskać ?

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności