Skocz do zawartości

Jaki telefon wybrać?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  ar4 napisał(a):

No właśnie tego się obawiam jak kupię nowy telefon, że będę miał w dalszym ciągu ten sam problem, a co gorsza tym razem po mojej stronie słuchawki.

Jeśli chcesz mieć dobrze funkcjonujący telefon to kupuj markowe produkty. Cena jest większa ale zazwyczaj masz serwis gwarantowany.

Nie kupuj telefonu w sieciach za 1 zł. Najlepiej kupić poza siecią u producenta lub dystrybutora. W Warszawie odradzam serwis Samsunga.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 21.04.2016 o 06:05, ar4 napisał(a):

Jak możecie to podajcie jakieś sprawdzone, godne uwagi modele.

Zapoznaj się z specyfikacją techniczną smartphone OnePlus 2

To co można o nim powiedzieć, fajnie napisał producent:

Cytat

OnePlus 2 jest naszym manifestem. Wierzymy, że najlepsze produkty są owocem błyskotliwych pomysłów, a nie kampanii marketingowych za setki milionów. Jesteśmy przekonani, że „tak już po prostu musi być” to prawie zawsze zła odpowiedź. A przede wszystkim uważamy, że tym, co najlepsze, należy się dzielić. To wszystko złożyło się na OnePlus 2.

Marka OnePlus jest bardzo znana i szanowana.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Cytat

Szukam dobrze wykonanego z dual sim i jak najmniejszy. Na razie nie widzę takich na rynku.

Samsung s5 mini dual sim

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 5 tygodni później...

Cieszymy się bardzo z tego powodu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Xiaomi redmi 2 note jest bardzo ok, sam mam redmi 2 i jestem bardzo zadowolony. generalnie jest też serwis we Wrocławiu - kilka sklepów chińskich nawet z nim współpracuje w ramach gwarancji. Za te pieniądze świetny wybór. Najlepiej brać bezpośrednio z chin.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka

Wyjazdy na narty w alpy są lepszą i tańszą alternatywą dla feriii w Polsce.

Zapraszam na wyjazdy narciarskie i sylwestrowe.

Biuro projektowe Wrocław - sprawdź tanie projekty budowlane w mieście Wrocław

Redmi Note 3 też całkiem spoko :)

Dobra bateria. Ekran duży i czytelny, ładne odwzorowanie kolorów. LTE ok jeśli jakimś cudem będziecie w zasięgu (PLAY). Tylko aparat średni moim zdaniem, ale na nim mi nie zależy.

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

• 2 tygodnie później...

w polecanej przeze mnie xpierii z ultra po raz drugi poszedł dotyk podczas <normalnego użytkowania>, czas więc na wymianę na coś mniejszego (chociaż ciężko będzie się przyzwyczaić do excela na mniejszym ekranie....)

mam dylemat między xiaomi mi5 a huaweii p8...

cena podobna, co do gwarancji pierwszego to raczej się nie obawiam, bo jak coś reklamuję, to nie u producenta na gwarancji, ale u sprzedawcy na zasadach rękojmi, więc jak bym kupił mi5 u polskiego sprzedawcy, to raczej spokojnie mógłbym w razie "w" reklamować,

chyba tylko MaxPan ma doświadczenia z tymi dwoma modelami... czy jednak ktoś jeszcze mógłby porównać?

w sumie liczy się dla mnie ergonomia i wytrzymałość (xiaomi gorilla glass 4, a huaweii chyba solidniej wykonany?), mi5 ma czytnik linii - chyba wygodny patent na odblokowywanie

z mi5 trochę roboty pewnie by było, żeby go spolszczyć i dostosować, przy p8 mamy w zasadzie gotowca... co tu brać?

antydeska.pl - drewniana elewacja bez impregnacji i konserwacji, :o  a jeśli szukasz modnych i stylowych butów to polecam sklep: brooman.pl

mam P8 od kilku miesiecy, jestem bardziej niz mega zadowolony

super wyglada i swietnie dziala

ostatnio spadl mi kilka razy na chodnik - na szczescie tylko lekko sie wgniotly narozniki :P szybka nie pekla

Na problemy z wzrokiem pomoże tylko zaufany optyk Bydgoszcz

Badanie wzroku Bydgoszcz sprawi że przejrzysz na oczy!

Dobieramy soczewki kontaktowe Bydgoszcz

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności