Skocz do zawartości

Gdzie warto...

kozak

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem na Dominikanie w Punta Cana na 2 tygodnie w hotelu allegro i ogólnie wypas.

W Puerto Plata jest taniej ale nie ma tam takich rajskich plaz jak na Punta Cana.

Jak jedziesz jako Singiel to dupeczki czarnulki sa naprawde fajne.

Ktos tu na temat nocnego zycia na Dominikanie napisał....

https://forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i...ect=erotyka#ftw

Mi sie podobał cytat postow ponizej i mysle ze to jest prawda.

"to jest jedyne miejsce na swiecie gdzie za 20 dolcow dziennie mozesz miec dziewczyne wygladajaca jak Naomi Cambell albo J.Lopez."

Ja tam akurat tego "bajzlu" nie widziałem bo nocami poza hotel sie nie ruszałem i byłem z dziewczyną.

Na dyskotekach hotelowych oczywisciee byłem czesto - w ramach opcji all inclusive na dyskotyece i wciagu dnia pijesz alkoholu ile chcesz, byli z nami ludzie ktorzy przez 2 tygodnie byli na lekkim rauszu non stop 14 dni.....

Ogólnie polecam - odpoczniesz sobie od tej monotonii.

Tylko uprzedzam ze jak wrócisz z tego raju do tej szerosci to depresja na kilka dni murowana....

Plaze na Punta Cana przypominaja te z reklam batoników Bounty.... a dziewczyny przypominaja te laseczki z teledysków z muzyką Rnb i sa "przyjaznie" nastawione do turystów :D TO NIE TO CO U ARABÓW :(

Tam przez cały rok jest Ok 26-32 stopni !!

Reklama w internecie poprzez pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach. Zapraszamy na pozycjonowanie stron.

Reklama poprzez pozycjonowanie stron jest bardzo skuteczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności