Skocz do zawartości

Wybór skryptu pod katalog

olot3

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i Panowie mimo tego, iż wielu z was odradza już stawianie nowych katalogów proszę o informację jakim skryptem warto się zainteresować. Zależy mi na bardzo dobrym skrypcie oczywiście może być płatny. Domena zostanie wykupiona na minimum pięć lat, więc zamierzam się mocno przyłożyć. Nie liczę na zysk :) 

Tak jak pisałem, stawiam na jakość nie na ilość. Kwota za skrypt to sprawa drugorzędna.

W takim razie poszukaj wykonawcy i zainwestuj w autorskie rozwiązanie, czyli po prostu zleć zapisanie odpowiedniego skryptu.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Nie ma to jak kupić domenę na 5 lat, mając świadomość, że Google może zbanować domenę po 2 mc. Pamiętaj, że na nic wtedy się zdają wysyłane prośby o odbanowanie.

Jeśli strona/katalog będzie zadbana(w sensie, że nie będzie to kolejny spam), solidnie linkowana to dlaczego Google miało by ją banować?

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

Jeśli strona/katalog będzie zadbana(w sensie, że nie będzie to kolejny spam), solidnie linkowana to dlaczego Google miało by ją banować?

Ty możesz sobie linkować swój katalog "solidnie", ale jak osoby dodające do niego wpisy zaczną je dopalać spamem w ilościach hurtowych to nie wytłumaczysz Google że to nie Ty.

Zależy mi na bardzo dobrym skrypcie

Skrypt nie ma dużego znaczenia.

może być płatny

wykupiona na minimum pięć lat

Nie liczę na zysk

W takim razie jaki jest twój cel tej inwestycji?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności