Skocz do zawartości

Przekierowanie z maskowaniem

Delux77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Cz da się zrobić przekierowanie 301 domeny z maskowaniem? Mam blog postawiony na wordpressie i zalezy mi na tym ze jeśli ktoś wpisze mój adres zostanie przekierowany na inną stronę ale w taki sposób że w przeglądarce nie pojawi mu się adres strony na który jest przekierowany

regulamin

Nie pomyślałem o tym jest to jakieś rozwiązanie, kiedyś chyba zrobiłem takie przekierowanie za pomocą htaccess, ale w google próbowałem coś takiego znaleźć i mi się nie udało, czy za pomocą htaccess może to się udać bo nie wiem czy mi się przypadkiem nie wydaje

regulamin

cloaking robi się przez htaccess?

mam jeszcze 2 pytania

1 czy strona na iframe może byc zaindeksowana przez google?

2. robiąc cloaking indeksowane są podstrony

wyjaśniam w czym jest problem mam stronę na domenie wordpress a oni życzą sobie kasę za podpięcie domeny - wiem że możecie napisać że lepiej na własnym serwerze ale już tak jest ;)

czy to przekierowanie cloaking pozwoli na zaindeksowanie podstron z adresem strony który jest przekierowany?

regulamin

Cz da się zrobić przekierowanie 301 domeny z maskowaniem?
Trzeba zastosować przekierowanie na localhost :ph34r:

----

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności