Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Przekażę utrzymywanie klientów na hosting/domeny

htk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Przez prawie 5 lat prowadziłem agencję interaktywną, skupiającą się głównie na tworzeniu stron. Jako, że oferta była kompleksowa - zapewnialiśmy również utrzymywanie domen, hosting oraz pozycjonowanie. Jako, że zamykam działalność chcę przekazać klientów wraz z usługami zainteresowanemu - oczywiście odpłatnie.

Poniżej przesyłam co dokładnie oferta obejmuje.

1. Baza ponad 100 aktywnych klientów.
  2. Utrzymywanie 58 domen z końcówką .pl o obecnej wartości: 4639,42 zł netto / rok.
  3. Utrzymywanie 10 domen z końcówką .com o obecnej wartości: 549,90 zł netto / rok.
  4. Utrzymywanie 8 domen z końcówką .com.pl o obecnej wartości: 479,92 zł netto / rok.
  5. Utrzymywanie 5 domen z końcówką .eu o obecnej wartości: 224,95 zł netto / rok.
  6. Utrzymywanie hostingu dla 47 klientów o obecnej wartości: 9647 zł netto / rok.
  7. Pozycjonowanie 4 klientów o obecnej wartości: 11880 zł netto / rok.

Dodatkowo mam do sprzedania ok. 10 własnych domen oraz konto na FB (750 fanów).

Pytania / uwagi / oferty proszę bezpośrednio wysyłać na adres mailowy: 

flymasterpl@gmail.com

. Po kontakcie mailowym, oczywiście będzie możliwy kontakt telefoniczny/osobisty.

Dane kontaktowe:

flymasterpl@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności