Leszczu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam! Jako że adwords to nowy dla mnie temat znalazłem coś takiego: https://allegro.pl/kupon-adwords-1000zl-generator-aktywacjabez100zl-i6125644985.html Czy to znaczy, że za 9,99 mamy sposób na niekończącą się reklamę w Google? O co chodzi z tymi kuponami? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Chodzi o to że podają jak bez wydawania 100 zł robisz reklamę za 250 zł, a tak naprawdę za 150 zł. puścisz na domenę kilka razy to Ci konto zbanują. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Czyli nie da się? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Leszczu przeczytaj sobie artykuł Pauliny na temat kuponów https://www.pl.advertisercommunity.com/t5/Artykuly/Kupony-AdWords-kilka-faktow-Aktualizacja-2016/ba-p/10653 W skrócie, jako reklamodawca możesz tylko raz skorzystać z kuponu. Wręcz jeśli masz x domen, ale zarejestrowane są na jedną firmę, bądź masz tam strony dla jednej firmy, to korzystanie dla wszystkich domen z kuponów może skończyć się banem. NIE ZALECAM. Prowadzenie kampanii Google Ads - Audyt kampanii Google AdWords - Wdrożenia Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ok, rozumiem. W takim razie drugie pytanie - kampania - samemu czy zlecić certyfikowanej, wyspecjalizowanej firmie. Wiadomo, zależ na najniższej cenie. A słowa kluczowe to raczej nisza. Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga435 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 W dniu 26.04.2016 o 09:20, Leszczu napisał(a): Ok, rozumiem. W takim razie drugie pytanie - kampania - samemu czy zlecić certyfikowanej, wyspecjalizowanej firmie. Wiadomo, zależ na najniższej cenie. A słowa kluczowe to raczej nisza. Pufy ? VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 aha i ogólnie to kupony można sobie generować za darmo jakby ktoś chciał kupować na allegro. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dervill Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W dniu 26.04.2016 o 09:20, Leszczu napisał(a): Ok, rozumiem. W takim razie drugie pytanie - kampania - samemu czy zlecić certyfikowanej, wyspecjalizowanej firmie. Wiadomo, zależ na najniższej cenie. A słowa kluczowe to raczej nisza. A dom budować samemu czy zlecać firmie budowlanej? .. No jak umiesz i ogarniasz dziedzinę to po co masz komuś coś zlecać. Jak nie masz czasu, doświadczenia czy kompletnie się na tym nie znasz to powierzasz to innym podmiotom. Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Te kupony możesz generować przez https://www.google.com/partners/ Agencje z statusem Google Partners jak nasza mogą również przekazywać kupony pokrywające wysokość poniesionych wydatków w pierwszych 30 dniach prowadzenia konta, do 600 zł. Jako, że kupony są łączone z agencją, konta takie powinny być prowadzone przez specjalistów, by nie utracić statusu partnera Google. Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 W dniu 26.04.2016 o 10:25, zyga435 napisał(a): Pufy ? Nie. Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.