Skocz do zawartości

Strona do oceny - fotograf ślubny

RadekKw

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna strona. Na podstronach tylko czekałam aż mi się wczyta obrazek zamiast tego szarego tła:) Ale być może ładnie będzie wyglądało całe różowe, bo szare i przejście w różowe to nie bardzo. Nie masz informacji o cookies. Tylko czekaj jak jakiś [ nierzetelny partner ] do Ciebie napisze z wielką czerwoną czcionką strasząc ogniem piekielnym i innymi karami.

Strona główna całkiem przyjemna, nie podobają mi się natomiast podstrony. Tło z gradientem wygląda moim zdaniem słabo. Może spróbuj z innymi kolorami. 

podobne_firmy_468x60.jpg

• 2 tygodnie później...

Zdjęcia super. Przydałoby się je bardziej wyeksponować. Np jeden tekst na stronie z dużym zdjęciem. Poradnik możnaby rozbudować np. o porady techniczne, żeby zainteresować nie tylko młode pary. W postprodukcji trzebaby bardziej zaakcentować obrobione zdjecie. Np tak jak tu: 

https://www.szerokikadr.pl/poradnik/retusz-w-fotografii-portretowej

Różowo-szara kolorystyka psuje Ci stronę.

Miniatury na stronie wyglądają tak, jakby generowały się na bieżąco. Poszukaj w ustawieniach systemu lub galerii opcji caschowania. To zapewne przyspieszy wczytywanie.

Socjalne ikony za blisko logo.

Logo do wymiany.

allegraf.pl - Grafika i nie tylko

• 3 tygodnie później...

Efekty pojawiającego się tekstu zawsze mnie irytują, ale to moje subiektywne zdanie, może innym się podoba ;), Logo jest trochę za ciemne i za mało widoczne. Może warto by pomyśleć nad jego zmianą i uproszczeniem? Szara stopka nie pasuje do pozostałej kolorystyki strony. Warto poprawić sposób prezentacji zdjęć. Są za małe i nie widać tego, że są ładne :). 2-3 kolumny to max.

Sklep z kosmetykami naturalnymi  Sanaja.pl - Kosmetyki Naturalne

Meble kuchenne Szczecin. Agencja reklamowa - GreenCitrin.pl

• 6 miesięcy temu...

Dzięki za wszystkie opinie.

@dracon

Miniatury zdjęć zrobiłem celowo małe, żeby zmobilizować użytkownika do kliknięcia i oglądania zdjęć w pełne wielkości.

Nad logo będę jeszcze pracował. Nad efektami też, zamierzam je trochę ograniczyć.

@alex02

Nad wielkością i odstępami miedzy ikonami socjalnymi popracuję. Miniatury zdjęć chciałem aby wczytywały się dopiero podczas skrolowania strony.

Szare tło i stopka mnie się podoba. Próbowałem różnych kolorów i zdjęć ale ten szary gradient sprawdza się najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności