Skocz do zawartości

[Pytanie] Zaplecze (Jaki Hosting, skrypt, przybliżona tematyka)

Maches

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

z racji , że zaczynam wchodzić w tematy seo (tylko na własne potrzeby - 3 stronki). chciałbym się podpytać doświadczonych użytkowników w tej dziedzinie (o ile dadzą wskazówki :D) parę rzeczy odnośnie zaplecza.

Mam 3 strony związane z grą. Chciałbym wypozycjonować te strony na poszczególny frazy np :

" xenobot "

" tibia xenobot"

Rozumiem, że linkowanie bezpośrednio do strony głównej nie jest dobrym pomysłem (jeżeli robi się to przez automaty typu donLinkage?). Dlatego chciałbym zrobić po 5 stron zapleczowych dla każdej z moich stron.

Tylko teraz pytanie czy muszę do wszystkich stron zapleczowych kupować domeny? Czy wwystarczy , że niektóre strony postawie na gotowych skryptach blogowych z hostingem np blogspot.com ? (3x 1 szt dla każdej ze stron)

I czy jest więcej takich darmowych hostingów ?

Druga sprawa.. jakie te strony zrobić... o jakiej tematyce... skoro moja strona główna jest o 'bocie' , 'wspomagaczu' , 'automacie' do gry Tibia...?

Linki dodawać do wszystkich stron zapleczowych i potem stworzyć 1 artykuł o mojej stronie głównej gdzie wstawię anchor'a ? czy na stronach głównych  w stopce?

Ew. jaki hosting seo polecicie? nie za drogi :D

Pozdrawiam

I czy jest więcej takich darmowych hostingów ?

np.

tumblr.com, wordpress.com

Druga sprawa.. jakie te strony zrobić... o jakiej tematyce...

strony o tematyce gier i wszystko co z tematem związane, gry na komputer, konsole, przeglądarkowe....

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

Trochę miejscówek:

www.blackplanet.com
angelfire.com
www.blogigo.com
all4webs.com
www.box.com
bravesites.com
en.calameo.com
disqus.com
www.gaiaonline.com
evernote.com
edublogs.org
ge.tt
hazblog.com
issuu.com
www.kiwibox.com
livejournal.com
postbit.com
rebelmouse.com
soup.io
unblog.fr
wallinside.com
webgarden.com
sosblogs.com
weebly.com

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja mam jeszcze pytanie, jak linkować zaplecze aby było wartościowe? Katalogowanie jednak trochę czasu zajmuje i jest nieco żmudne.. W dodatku spotkałem się z katalogami, które tego typu zaplecza usuwa. Nie wiem może systemy wymiany linków ?

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Może inaczej, docelowo interesuje mnie w jaki sposób jeszcze można linkować zaplecze prócz katalogów?

Nawet jeżeli uważam, że katalogowanie jest żmudną pracą to nie oznacza to że nie zamierzam tego robić :).

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności