Skocz do zawartości

Sklep do oceny

krakmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o ocenę sklepu internetowego z galanterią skórzaną

https://sklep.orsonero.pl/

Jakie jest Wasze pierwsze wrażenie i co zmienilibyście na stronie?

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

Przy wejściu w dany produkt zdjęcia otwierają się w boxie. Jest to trochę denerwujący błąd.

Bardzo fajnie na przykład wygląda ta skórzana stopka :)

Ogólnie wygląda dobrze, tylko kilka małych błędów wyeliminować jeszcze trzeba (angielskie tłumaczenie w porównywarce itd)

Kiedyś wstawię tu link..

• 1 miesiąc temu...

Oczywiście czytam wszystkie uwagi i spostrzeżenia. Mamy jednak w firmie drobne zamieszanie. Jedna Pani na urlopie, druga L4 i trochę dodatkowych obowiązków mi przybyło i z tego powodubrakuje czasu do pracy nad stroną.

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

Sklep wygląda ładnie.
Moim zdaniem koło koszyka powinien znajdować się przycisk "zamawiam". Bądź na pasku u góry koło linków: moje konto, koszyk, ulubione.

Nie wszyscy mają obycie ze sklepami internetowymi by wiedzieć, że należy najechać kursorem myszy na koszyk aby móc zrealizować zamówienie.

Myślę, że stopkę sklepu można wykonać również w bardziej spójny sposób. 

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

• 1 miesiąc temu...

Strona bez rewelacji, ale jest ok, prosta i schludna. Napis "SALE" z pierwszej strony zmieniłabym za "WYPRZEDAŻ" albo "PROMOCJA" - wszak jesteśmy w Polsce... No chyba, że poza galanterią skórzaną sprzedajesz także jakieś sale, nie wiem, weselne..? Moja babcia by nie wiedziała, o co chodzi, ewentualnie musiałbyś po niemiecki napisać.

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności