Skocz do zawartości

[pomysł] Udostępnianie zasobów Katalogu innym serwisom

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

hmm... wydaje mi sie ze lepszym rozwiazaniem jest aby osoba odwiedzajaca moja strona gdzie udostepniam katalog webwweb mogla dodac strone poprez strone ktora wlasnie odwiedza ... moim zdaniem jest to bardziej wygodne ... uzytkownik nie musi w celu dodania strony przechodzic na inna strone ... wystarczy ze sie rejestruje i dodaje strone ... oczywiscie moglby on sie takze logowac na webwweb.pl oraz na innych stronach ktore odostepniaja katalog ...

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
mogla dodac strone poprez strone ktora wlasnie odwiedza

Chyba chodzi bardziej o "pozorowanie" pełnej integracji z serwisem, w której kopia jest umieszczona. Rozwiązanie stosowane przez Piotra jest jednak w pełni uzasadnione i nie ma co udawać, że oto mamy w ofercie własny/firmowy katalog :-) Skoncentruj się do dobrym wypozycjonowaniu swojej kopii, niech będzie nawet bardziej popularna od oryginału :D a przyniesie to więcej pożytku, niż modyfikacja mechanizmów logowania/rejestracji.

Koledzy nie przesadzajcie!!! mało Wam, że dostajecie ponad 2500 stron za darmo ? Niedługo ktoś wyskoczy może z pomysłem aby Piotr płacił ludziom u których są kopie :D

Kurcze nasówa się przysłowie "daj palec to będzie chciał całą reke" czy jakoś tak :?

Niedługo ktoś wyskoczy może z pomysłem aby Piotr płacił ludziom u których są kopie

A wiesz, że kiedyś myślałem aby wynagradzać dodatkowymi punktami za umieszczenie u siebie kopii. Duze zainteresowanie jednak odwiodło mnie od tego pomysłu :D

Bardzo ciekawsze rozwiązanie będziemy testować niedługo z graff'em i jeśli oboje będziemy zadowoleni to kilka wybranych osób otrzyma bardzo fajną propozycję zdobywania extra punktów. Ale póki co nie zdradzam szczegółów :-# ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

mogla dodac strone poprez strone ktora wlasnie odwiedza ...

nawet na kopiach dmoz'u tak nie jest... jak chcesz dodac strone, to wchodzisz na dmoz.

Bardzo ciekawsze rozwiązanie będziemy testować niedługo z graff'em i jeśli oboje będziemy zadowoleni to kilka wybranych osób otrzyma bardzo fajną propozycję zdobywania extra punktów. Ale póki co nie zdradzam szczegółów

a ja chce wiedziec.... #-o

a ja chce wiedziec

a właśnie że (jeszcze) nie powiem 8)

ale jezeli mozna to prosilbym o przeslanie kodow

jest tylko jedna możliwość otrzymania kodów - piszesz na udostepnianie@webwweb.pl - podajesz adres i krótki opis serwisu i czekasz na odpowiedź

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności