Skocz do zawartości

Jakie narzędzie do zakładania profili i postowania

stania.info

Rekomendowane odpowiedzi

Może nie.... 

A może nie? Kupuje zenka, kupuje szablony z instrukcją obsługi np. zenbloga, czy szeptacza i reszta to chyba nie jest mu potrzebna

Chyba to słowo klucz, ile zennoblog ma działających Polskich szablonów? Odpowiedz znam

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale nie musi kupować gotowych szablonów

ale wyżej napisałeś 

kupuje zenka, kupuje szablony z instrukcją obsługi np. zenbloga,

to się zastanów. Bo w każdym poście piszesz co innego. Zennoposter to nie jets soft dla początkujących. Ogólnie automatyczna praca z Polskimi  moderowanymi forum to nie jest zajęcie dla początkujących, za dużo zmiennych nawet mając gotowy szablon, który musi ktoś jeszcze bardzo często aktualizować.

Ostatnio masz taka strategie ok 8 rano piszesz w każdym nowym temacie odpowiedz, w większości po prostu bez sensu, cytujesz tuż pod postem bo nawet nie czytasz dokładnie o co pytają, tak dla sztuki posty :D.

Jak by w tym czasie nie polecałeś osobie bez podstawowej wiedzy soft za 1800 zł to może byla by i to mała szkodliwość postów :D.

Max chyba za mało Jamskaja

Nie byłeś ze mną w weekend i nie wiesz co pije i co jem więc proszę po co ta prywata. Ja nikomu do kieliszka nie zaglądam i Tobie nie polecam ;D

Jak już polecasz osobie  która nie miała w życiu żadnego softu zennoposter, to postaraj się jakoś to uzasadnić, jeśli takie coś jest możliwe. On kupi, wyda ponad 400 USD(brutto) a próżnej napisze na PiO 30 postów typu czemu nie pobiera proxy, czemu watki zawieszają się, czemu szablon nie działa i inne. A korzystać z tego nie będzie, bo zeenoposter to nie 2 przyciski start i stop.

Napisze jeszcze raz z tym poziomem wiedzy na temat softów seo który ma Autor tematu ja nie mogę polecieć jemu żadnego softu seo który można by było skutecznie nauczyć( samemu lub kupić szablony) pracować z Polskimi moderowanymi, żywymi forum w hurtowych ilościach.

Bo wyrzuci kasę w błoto. Nie dla tego, że będzie stwarzać jakaś konkrecje czy coś w ten deseń dla tego że wiem na tym poziomie nie da rady.

Chyba że ktoś indywidualnie ( wątpię, ze ktoś miałby czas takim czymś zajmować się), wielogodzinne, przez nie jeden dzień Go przeszkoli zaczynając od podstaw typu : po co softom seo proxy, w jakich ilościach i skąd ich wzięć, jaki typ, czemu nie każdy automat może zarejestrować się na każdym forum, podstawowe czynności w konkretnym sofcie, podstawy pracy z pocztowymi kontami, inne

EOT

Mam pewną listę for, opartych na tym samym skrypcie, i szukam narzędzia (w rozsądnej cenie) które potrafiło by założyć konto (capche ew pytanie zabezp - mogę wypełnić ręcznie) następnie napisać kilka postów, i uzupełnić profil. Oczywiście nigdy nie korzystałem z tego typu narzędzi, więc fajnie jak by było łatwe w konfiguracji. Czy istnieje soft spełniający w/w założenia ?

Musisz zadać sobie pytanie w jakim celu chcesz nabyć soft?

Kupno tego typu softów to inwestycja, która powinna się zwrócić. Można też wydać pieniądze nie oczekując zwrotu poniesionych wydatków. Co kto lubi.

Wcześniej już dostałeś kilka nazw programów, które można zaprogramować do Twoich celów. Tworzysz sklepy i strony internetowe to pewnie poradzisz sobie z programami. Jednak rozpoczynanie przygody z  SEO od kupna seo-softów jest złą drogą.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jesli masz smykałkę do programowania to budowa własnych szablonów nie nastręczy tobie problemów.

Niestety programy typu włącz i zapomnij nic nie dają. ..

Od siebie polecam xrumera GSA i Zenka, jeśli jak nie potrafisz programować to zapomnij o nich

Tomek tu chodzi o to, że on myśli że kupi soft wciśnie start i od razu dostanie profil i 5 postów na 2000 polskich forum :D Po prostu nie wie jak to działa, nawet od podstaw.

Dzięki za sprowadzenie na ziemię, ale uważam, że za płytko mnie oceniłeś. Zdaję sobie sprawę, że nie jest to pstryknięcie palcem.

a chcesz od razu operować softami po 0,5 mln linijek kodu

Nie wiedziałem po prostu, że tyle jest pracy nad pojedynczym szablonem (rozumiem, że większość to są alternatywy dla danego jednego pola)

Ale captcha nie jest aż tak droga. Jeśli chcesz sam rozwiązywać, to zainteresuj się imacros

No od jakiegoś czasu bawię iMacros pod FF, ale jak wiadomo jest mocno niedoskonały, choć robi kawał roboty za mnie, żeby obsługiwał jeszcze instrukcje warunkowe to całkiem fajnie by było.

Dzięki za wszelkie informacje.

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Nie wiedziałem po prostu, że tyle jest pracy nad pojedynczym szablonem

Napisałem, że cały soft ma tyle kodu a nie pojedynczy szablon.

cytat :  "a chcesz od razu operować softami po 0,5 mln linijek kodu"

że za płytko mnie oceniłeś. 

Nie chciałem Ciebie urazić, tylko oceniłem na podstawie tego co piszesz Twoją wiedzę na temat SEO softów i nic po za tym. Calikiem prawdopodobnie, że w innej dziedzinie masz o wiele większą wiedzę ode mnie, ale chyba nie gadamy o pisaniu sklepów internetowych od podstaw ( bo na presta sam umiem :D) a o konkretnie postawionym pytaniu czyli hurtowej pracy na dobrze zabezpieczonych przed botami i szeptaczami forum.

Nie chciałem Ciebie urazić, tylko oceniłem na podstawie tego co piszesz Twoją wiedzę na temat SEO softów i nic po za tym. Calikiem prawdopodobnie, że w innej dziedzinie masz o wiele większą wiedzę ode mnie, ale chyba nie gadamy o pisaniu sklepów internetowych od podstaw ( bo na presta sam umiem :D) a o konkretnie postawionym pytaniu czyli hurtowej pracy na dobrze zabezpieczonych przed botami i szeptaczami forum.

Spoko nie jesteśmy małymi dziećmi :) Propo presty może jestem dziwakiem ale uważam, że to dość problematyczny skrypt.

Trochę mnie natknęło i za parę dni będzie gotowy skrypt w iMacros do pełnej automatycznej rejestracji,

W tej chwili bot

• otwiera pokoleji adresy z CSV
  • wykrywa przycisk Rejestracja / Zarejestruj / Nowe konto ...
  • Akceptuje regulamin
  • Wypełnia wszystkie pola formularza z możliwością synonimizowania {treść stopki1 | streść stopki2 | ... }

Do zrobienia zostało

• Podłączenie deathbycaptcha (czekam aż zaksięgują mój przelew)
  • wysłanie formularza (jeśli poszło ok -> zapis do pliku sukces.csv, jeśli wykryto błędy -> zapis nie-dodano.csv)

Pytanie do wyjadaczy, zapewne nie uzyskam odpowiedzi ale zapytam.

Jak jest captcha to sytuacja prosta (jak w formie jest img - wysyłamy go do dbc), co z sytuacją gdy zamiast captcha mamy pytanie tekstowe (np w którym roku była bitwa pod grunwaldem)

Takie fora od razy zapisywać do nie-dodano.csv - i jechać je z półautomatu (iMacros zrobił by pause jak wykryto takie pole) czy istnieje na to jakiś sposób ?

to odpowiem, bo chyba dalej nie rozumiesz. 99% form będzie własnie lądować na tej drugiej liście. Wiec po co mieć automat do 1 % już i tak zaspamowanych forum. Forum zabezpieczone nie tylko pytaniem, są zmienne nazwy pól, są jawascripty, są tajmerzy wypełnienia jest tego do groma, można wymieniać 5 min.

to odpowiem, bo chyba dalej nie rozumiesz. 99% form będzie własnie lądować na tej drugiej liście. Wiec po co mieć automat do 1 % już i tak zaspamowanych forum.

No tak wiesz póki co robię to dla testów, nie jestem pozycjonerem, nie biorę kasy ... ble ble ble

Forum zabezpieczone nie tylko pytaniem, są zmienne nazwy pól, są jawascripty, są tajmerzy wypełnienia jest tego do groma, można wymieniać 5 min.

Póki co robię to pod jeden konkretny skrypt forum, zmienność pól jako tako ogarnąłem przez szukanie ciągu znaków np.

pola email, pfemail, useremail, x9hj9email ...email... -> traktuje i wstawia dane zadeklarowane dla email

ale o tajmerach - to przyznam nie słyszałem,

Dzięki Pozdrawiam :)

Póki co robię to pod jeden konkretny skrypt forum,

skrypt to nie wszytko, zabezpiecza się nie CMS a konkretny url.

ale o tajmerach - to przyznam nie słyszałem,

MyBB to ma w domyślnej konfiguracji, PHPbb jako plagin, i inne cmsy

fziuxs8g.png

Ja już tracę cierpliwość na taką dyskusję.:D Powodzenia z softem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności