Skocz do zawartości

spadek BackLinks z tygodnia na tydzień...

CezaryCezary

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Szukałem w posatch ale podobnego tematu nie znalazłem lub za krótko szukałem.

Otóż zbieram sobie linki.... i nagle po 3 miesiącach wzrostu spadło mi bl? (nie wiem czy to przez usunięcie linkora)

Nie wiem czy to nie przez to We submit your site free for more to 130 engines

Założyłem linkora spowrotem, zbieram wiecej linków... nawet katalogi z linkami zwrotnymi.

I po tygodniu znów spadek w dół bl? Kurde nie wiem co robić. Może ktoś wie czemu? :D

...punktów mam najmniej 10 .

uważaj bo jak dopalisz strone tyloma punktami to możesz filtr albo bana dostać :) A moze jestes zainteresowany sprzedaża tych punktów :D

A tak na poważnie to dodawaj dalej do katalogów i cały czas obserwuj. Linki sprawdzaj w msn lub yahoo

Dzięki za porady :)

sprawdzam w msn... i racja linki pochodzą jak narazie tylko z katalogów... (będzie trzeba to zmienić bo stronka od miesiąca stoi w miejscu ech...)

no dobre narzędzie marioccp ;)

...i jesie takie małe pytanko jeśli można... czemu widzę stronke w googlach na swoim kompie na 10-tej

pozycji skoro w w szukajce od marioccp jest pod kazdym IP na 9-tej pozycji i znajomi tez widzą ją na 9-tej.

tu widzę ją na 10-tej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności