Skocz do zawartości

Pozycjonowanie 7 fraz za 19zł. Stabilne i silne pozycje

P@wel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Max już pisał dwa razy o co chodzi w tej ofercie. Aż dziw bierze, że starzy wyjadacze nie wiedzą po co daje się tak niską cenę...

Znając życie jest to oferta promocyjna na 6mc a później 10xwięcej.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

To firma Polsatu (spółka matki-córki-syna) czy co?

Raczej nie.

1-osobowa spółka z o.o. wpisana do rejestru 18.03.2016.

Właściciel to jakiś małolat z 1995 roku, od 2014 działa w spółce Unityweb.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

praktycznie 0 korzyści

chociażby jedna korzyść, że odpowiada do wysokości wkładu. Prowadząc zwykłą działalność odpowiadasz całym prywatnym majątkiem. Jest jeszcze więcej korzyści ale też są wady.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

odpowiada do wysokości wkładu

i jak dobrze kombinujesz, to konto pęka w szwach a kapitał wciąż w teorii 10.000 zł :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Ogólnie można powiedzieć, że sp. z o.o. opłaca się gdy trzepiesz kapuchę

Nie do końca, w zoo  mamy podwójne opodatkowanie, które dosyć prosto można ominąć przy mniejszych kwotach, ale przy większych zyskach w firmach handlowych nie jest to takie proste.

odpowiada do wysokości wkładu

Są też od tego wyjątki, jeżeli np nie zgłosisz upadłości w odpowiednich terminach, odpowiadasz całym swoim majątkiem

ale przy większych zyskach w firmach handlowych nie jest to takie proste.

Jest to bardzo proste. ;)

jeżeli np nie zgłosisz upadłości w odpowiednich terminach

dlatego napisałem też o wadach.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jest to bardzo proste. ;)

Zależy o jakich kwotach i jakiej działalności mówimy :) Wiem co piszę :) Jak masz obroty rzędu 5-10 mln + ogromne ilości Fv + sporą ilość pracowników + import spoza Unii + import z Unii to sprawy zaczynają się komplikować. Tym bardzie że UKS nie jest taki głupi :) Ale tak jak piszesz zoo ma swoje zalety i wady. Koniec OT z mojej strony :)

Wracając do tematu, nie dziwi mnie ta technika marketingu. Jest obecnie boom na tanie oferty, boom na schodzenie z jakością i ceną. Wszystko, aby tylko pozyskać klienta, stać się rozpoznawalnym w najmniejszych możliwych kosztach. Taka metoda kreacji wizerunku jest jak najbardziej ok i nie chodzi tutaj o osiągnięcie ŻADNYCH efektów. Kiedyś testowałem nawet wprowadzanie fikcyjnego produktu, którym zainteresowani byli klienci, aby docelowo namawiać ich na inny produkt z mojej oferty. Krótko mówiąc - polecam, tylko trzeba bardzo dobrze się przygotować :)

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności