Skocz do zawartości

[program] KunenaBlaster - profile i posty forum Joomala Kunena

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec się udało po zmianach program obsługuje polskie litery  utf-8 w profilach. Przynajmniej tak wynika z moich joonali testowych na Utf-8

https://joomla.co.pl/forum/user/890-martinobeghz

Innych nie testowałem, ale jak są też na UTF-8, to powinno być OK. Jeśli nie, to coż zostaje opcja wyłącz polskie znaki. By były polskie znaki edycja profil MUSI być bez awatara ... Ale jak ktoś musi mieć z awatarami, to też jest sposób najpierw edycja idzie z awatarami i z wyłączonymi polskimi znakami, co je doda następnie bez awatarów które i tak zostaną ... i w tedy z polskim znakami powinno być OK :)

Obecna wersja KunenaBlaster to 1.0.0.8 do pobrania ze stałej lokalizacji.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PROMOCJA: Do poniedziałku 23 maja program KunenaBlaster dla zakup wariantu:

- wersja z listą JoomalaBigdata 33K > 38K do ogólnego zastosowania  350 netto;

Będzie premiowany :prezent:  listą JoomalaBigdata4 z nowego dotłoczenia...

joomalabigdata4.jpg

/*

Lista zawiera domeny 38 K na których programowo rozpoznano występowania forum Joomala kunena do wykorzystania w przedmiotowym programie oczywiście 38K != 38K sukcesów profili dokładnie ile jest nie sprawdzałem  oraz ogólnego zastosowania w innych programach obsługujących joomlę.

*/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Samą listę z miesięczną aktualizacją na kolejne "dotłoczenia" mogę zaoferować w cenie 100 zł netto.

Nawet na dzisiaj udało mi się jeszcze coś w do listy "wycisnąć":

joomalabigdata4B.jpg

I kolejne akcje w toku...

Bardzo fajny programik, szybko działa i na razie nic mi się nie wykrzaczyło.

Brakuje mi tylko opcji szybkiego eksportu lub kopiowania całej zawartości okienka (nie tylko tak jak jest teraz kopiowanie adresów, ale też powodzenia, niepowodzenia)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Mam nadzieje, że o to chodziło:

kunenablasterdoCSV.jpg

Program kopiuje do formatu CSV zawartość kolumn Adres www | Akcja

"https://www.adresxx.org","[0K] Znaleziony Kunena Forum"
"https://www.adresxx.net","[NieOk] Nie Kunena Forum: No error"
"https://www.adresxx.com","[0K] Znaleziony Kunena Forum"

Taki format można później przetworzyć w programie obsługującym format CSV, czyli IMHO w każdym arkuszu kalkulacyjnym i nie tylko.

Aktualna wersja programu KunenaBlaster to 1.0.0.9 do pobrania ze stałej lokalizacji ZIP

:chatownik:

PROMOCJA: Do ostatniego maja program KunenaBlaster dla zakup wariantu:

- wersja z listą JoomalaBigdata 33K > 40K do ogólnego zastosowania  350 netto;

Będzie premiowany :prezent:  listą JoomalaBigdata5 z nowego dotłoczenia...

/*

Lista zawiera domeny 38 K na których programowo rozpoznano występowania forum Joomala kunena do wykorzystania w przedmiotowym programie oczywiście 38K != 38K sukcesów profili dokładnie ile jest nie sprawdzałem  oraz ogólnego zastosowania w innych programach obsługujących joomlę.

*/

• 2 tygodnie później...

po prostu polecam przetestować samemu i wyciągnać wnioski
Zawsze też, to powtarzam ... najlepiej sprawdzić empirycznie.

Tak samo powtarzałem by dawać maksymalnie zróżnicowane opisy do profilu nie wszędzie taki sam, własne awatary i nie podawać profili jako danie główne, ale przystawki  = stosować jako jedną metodę pozycjonowania serwisu docelowego :huh:

Kwestia opisów ma bardzo duże znacznie i jak to sam pisałeś "kumaci wiedzą o co chodzi."

po raz kolejny po prostu sprawdza się zasada nie liczy się ilość, a jakość.
To chyba nie wiesz czym, są pozycjonowane współcześnie strony i to przez znanych :ph34r:  ... i sam bym NIGDY w to nie uwierzył gdybym nie zobaczył :zdziwko: , ale to nie temat na ten topic.

Tak czy inaczej KunenaBlaster z lista < właśnie updatuje> dużo nie kosztuje, więc każdy może się przekonać samemu, czy coś dają czy nie. Przy czym nie mówię, że dają, bo to akurat zależy od całokształtu nazwijmy, to pozycjonowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności