Skocz do zawartości

[program] KunenaBlaster - profile i posty forum Joomala Kunena

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry obiad składa z wielu składników i dopiero jako całość tworzą właśnie dobry obiad. Nie będzie jednego składnika, to może być różnie     ... I to jest właśnie swoisty "przepis na pozycjonowanie" i każdy by być mistrzem kulinarnym i osiągać topy musi wypracować własny przepis... Oczywistym jest, że sama kunena na surowo nie smakuje  ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Heh idąc tokiem myślenia że kunena już nie działa w pozycjonowaniu to co działa?Chyba nic bo każdy cms gdzie dodawarki wchodzą jest spalony.Idąc tym tokiem rozumowania pozycjonuje się dziś modląc się o dobre pozycje.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

że ni jak ma się to do rzeczywistości
Co do tej jak, to Piszesz rzeczywistości, to powiem tak  - sam się pozycjonowaniem nie zajmuje, ale mam wiele informacji od znajomych którzy są praktykami .... i są dwie grupy pozycjonerów:

- Ci którzy robią swoje i osiągają wyniki;

- Oraz Ci którzy się zastanawiają nad tym czy dany skrypt będzie / już jest "stawia go na pozycji straconej";

Wielokrotnie dobrze, to ujął KonikMorski przy podobnych dywagacjach na ten temat.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion jest jeszcze trzecia grupa która myśli: Kupię tą dodawarkę,ładnie o niej piszą że dodaje, w tydzień będą topy.To że dana dodawarka/skrypt i jak by tego nie nazwać działa i spełnia swoją rolę (robi to co ma robić) nie oznacza że jej wykorzystanie daje sukces.

Sam wykorzystuję kilka rzeczy co Mion stworzył i nie są już uaktualniane i jakoś przydatne (przynajmniej dla mnie), więc nie piszcie bzdur.

Już dawno było pisane że K2 nie działa, ja wykorzystuję dodawarkę Miona i u mnie jakoś działa.

Mała podpowiedź: Stwórzcie sobie i aktualizujcie swoje listy plus sprawdzajcie je na bieżąco, może wtedy Wam dodawarki jakieś efekty będą przynosić.

No mylisz się trochę, a trochę masz racji.Weź także pod uwagę to że w danym CMS codziennie pojawiają się nowe strony, trzeba je tylko znaleźć i wykorzystać jako pierwszy.

Stwórzcie sobie i aktualizujcie swoje listy

Bardzo dużo osób ma z tym problem, lecą na kilku oklepanych skryptach i listach, które krążą pomiędzy wszystkimi.

Dzisiaj odpaliłem GSA po wielu miesiącach nieużywania. Na starej, nieaktualizowanej liście (ale mojej) mam 2-3 cyfrowe id, na skryptach gdzie zabezpieczenia łamie GSA CB.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

miejscówek bez jakikolwiek zabezpieczeń.
Przykład - dodawane za pomocą KunenaBlaster, bo poznaje po awatarach :(

Total Users: 97 | Latest Member

Total Messages: 11 | Total Subjects: 11
Total Sections: 1 | Total Categories: 2
Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0

i też ten serwis znajduje się na najnowszej "mojej liście" więc jest "publiczny", która ma relatywnie mało userów, ...  Tak, że daleko im jeszcze do zaspamowanych.

• 2 tygodnie później...

PROMOCJA: Do poniedziałku program KunenaBlaster dla zakup wariantu:

- wersja z listą JoomalaBigdata 33K > 42K do ogólnego zastosowania  350 netto;

Będzie premiowany :prezent:  listą JoomalaBigdata z ostatniego  dotłoczenia...

/*

Lista zawiera domeny 42 K na których programowo rozpoznano występowania forum Joomala kunena do wykorzystania w przedmiotowym programie oczywiście 42K != 42K sukcesów profili dokładnie ile jest nie sprawdzałem  oraz ogólnego zastosowania w innych programach obsługujących joomlę.

*/

• 2 tygodnie później...

Obniżka ceny na sam program KunenaBlaster bez listy:

- wersja bez listy tylko dwa rozruchowo/ testowe w cenie 250 zł netto na >>  150 netto.

- wersja z listą zostaje bez zmian 350 netto;

• 1 miesiąc temu...

Sprawdzałem ile aktualnie zostało profili z linkiem dofollow z listy 3336 profili zarejestrowanej w maju, wiec zostało: 1830~ 54 %  :huh:

I na zapytanie ścisłego dopasowania  z fragmentu tekstu profilowego G pokazuje

Około 1 570 wyników (0,45 s)

Obniżka ceny na sam program KunenaBlaster bez listy: - wersja bez listy tylko dwa rozruchowo/ testowe w cenie 250 zł netto na >> 150 netto. - wersja z listą zostaje bez zmian 350 netto;
Tutaj był błąd, bo sama lista kosztowała 100 zł netto, więc program z listą kosztuje 250 netto  B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności